Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Next Level Çayyolu’nda 0.99 faiz ile ev

Pasifik İnşaat tarafından Ankara ili, Çankaya İlçesi, Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde faizler düştü. Projede uygun faiz oranı ve yüzde 25 indirim fırsatı ile daire sahibi olunuyor.

Kamu bankalarının faiz indirimi yapmasının ardından inşaat firmaları da hayata geçirdikleri projelerde bankalarla anlaşarak vatanda daha uygun faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunmaya başladılar.

Konut kredisi faiz oranlarında düşüşe giden konut projelerinden biri de Next Level Çayyolu projesi oldu. Teslimlerin yaklaştığı proje 42 bin 184 metrekarelik yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede dairelerin dışında ayrıca sıra villalar da yer alıyor.

Proje üç bölümden oluşuyor. Bu bölümler Güney Ada, Doğu Ada ve Batı Ada olarak belirlenmiş durumda. Bu adalarda toplamda on iki blok yer alıyor. Next Level Çayyolu projesinde yer alan adalarda toplamda 429 adet daire yer alıyor.

Projede 354 adet daire, 40 adet town villa ve 20 adet loft daireler ve 10 adet de penthouse yer alıyor. Projedeki Güney Ada’da yirmi dört kattan meydana gelen iki blok yer alıyor. Projedeki Doğu Ada bölümünde 76 adet daire üç blokta inşa ediliyor. Batı Ada bölümünde ise 7 blok içerisinde 127 adet daire yer alıyor.

42 bin 184 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde yaşama kazandırılan projede 3+1 , 4+1 , 5+1 , 3,5+1 , 4,5+1 olmak üzere beş farklı tip dairelere yer verilmektedir. Projedeki dairelerin alanları ise 152 metrekare ile 445 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer verilen daireler birbirinden farklı tiplerde hayata geçiriliyor. Next Level Çayyolu projesinde bulunan konutlar 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerinin yanı sıra 3,5+1 ve 4,5+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükler ise 152 metrekareden başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların en büyüğü 445 metrekare olarak inşa edilmekte.

Projede ödeme seçenekleri neler?

Projede satışa çıkmış olan yeni etaptan bir konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kedisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. Projede ayrıca daire fiyatının tamamının ödenmesi durumunda ise yüzde 25 peşin indirimi uygulanıyor.

Kişiye özel tasarlanmış yaşam alanlarının yer aldığı Next Level Çayyolu projede yer alan dairelerin teslimleri yaklaştı.

Projede açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları. sauna, fitness salonu, kafe, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0312 284 47 47