Kategoriler
Proje Haberleri

Next Level Çayyolu’ndan 3 farklı mimari

Ankara’da, Pasifik İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesi; Viyana, Milano ve Chicago adlı üç tarzda iç mimari seçeneği sunuyor. Klasik tarzı sevenler Viyana’ya, modern ve minimalist tarzı sevenler Milano’ya, modern ile klasiğin harmanlanmasından hoşlananlar ise Chicago’ya yöneliyor.

101 dönüm orman alanının yanında ve 191 dönüm rekreasyon vadisinin ortasında yer alan projede, çok sayıda konut tipi bulunuyor. Toplam 429 konutun bulunduğu projede, 3+1’den 7,5+2’ye kadar 92 tipte daire seçenekleri mevcut.

Projede yemek okulu, basketbol sahası, squash salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları ile 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Pasifik inşaat, “Yatırımlarınıza Dokunmadan Hayallerinize de Bir Yatırım Yapın” sloganıyla Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya destek vererek projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 indirim ve yüzde 10 peşinatla yüzde 0,98 faiz oranı ve 36-120 ay vade imkânı sunuyor. Projeden 120 aya kadar vade ile ev sahibi olmak isteyenler erken kapamada kalan tutara yüzde 55’lere varan indirim olanağından faydalanabiliyor. Yüzde 10’luk peşinat da ödeme günündeki döviz veya altın kuruna sabitleniyor.