Kategoriler
Proje Haberleri

Next Level İstanbul yakında başlıyor

Başkent Ankara’da bir çok markalı konut projesi gerçekleştiren Pasifik İnşaat, İstanbul’da yeni bir proje için kolları sıvamıştır. Firma Ankara’da Next Level markası ile projeler hayata geçirmiştir. Şimdi ise firma İstanbul’da yeni Next Level markası ile yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanmaktadır. Bu kapsamda Pasifik İnşaat, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Nisbetiye Mahallesi’nde Next Level  İstanbul projesini hayata geçirmeye hazırlanmaktadır.

Projede ön hazırlıklar devam ediyor

Beşiktaş konut projesi 16 bin 872 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Söz konusu proje alanı Etiler girişinde yer alan Jandarma Lojmanları’nın olduğu alandır. Arsa Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mart ayında ihaleye çıkarılmıştır. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi kazanan ise Pasifik İnşaat firması olmuştur. Ayrıca firma ihaleye, 2 milyar 650 milyon TL hasılat teklifi ile kazanmıştır.

Ortaköy konut projesinin toplam inşaat alanının yaklaşık 80 bin metrekare olması planlanmaktadır. Konut projesinde yer alan konut bloklarının ise en fazla 15 katlı olacağı planlanmaktadır. Henüz ön çalışmaların devam ettiği proje Tabanoğlu Mimarlık firması tarafından tasarlanmaktadır. Söz konusu projesinde yer alan bağımsız bölümlerin yüzde 85’i konutlardan meydana gelecektir. Ayrıca projenin yüzde 15’lik kısmında ise ofis ve diğer ticari ünitelerin yer alması planlanmaktadır.

Pasifik Next Level İstanbul projesinde yer alan bağımsız bölümler, daha ferah yaşam ve çalışma alanı için tavan yüksekliğinin 4 metreden fazla olması planlanmaktadır. Ayrıca konut projesinde yer alan daire veya ofisler balkonlu veya teraslı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede yer alacak daire tipleri, daire büyüklükleri, ofis tipleri ve büyüklükleri henüz belli olmamıştır. Daire ve ofislerin tip ve büyüklükleri belli olduğunda detaylı bilgiler Tasinmazhaber.Com‘da olacaktır.

Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş. firması 11 Mart 2021 tarihinde Emlak Konut GYO tarafından yapılan ihaleye katılmıştı. İhalenin 2. oturumunda firma 2 milyar 650 bin TL ile en yüksek teklifi vermiştir. Ayrıca ikinci en büyük teklifi ise Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı vermiştir. Bu firma ise 2 milyar 350 bin TL’lik bir teklif vermiştir.

Next Level İstanbul nerede yer alıyor?

Pasifik İnşaat Next Level İstanbul projesi Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı 34340 Beşiktaş / İstanbul adresindedir.  Proje Barbaros Bulvarı üzerinde, Garanti BBVA Genel Müdürlük binası yanında yer alan arsa üzerinde inşa edilecektir. Ayrıca proje Zorlu Center’e yürüme mesafesinde yer almaktadır. Beşiktaş’ta alan konut projesi yakınında bir çok alış veriş merkezi, otel, eğitim kurumları, ve bankalar bulunmaktadır. Ayrıca çevre yoluna ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne de proje yakın bir konumda bulunmaktadır.

Next Level İstanbul tanıtım filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version