Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

NG Residence basın lansmanı yapıldı

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Ng Residence projesi ikinci kez basın lansmanı yapıldı.

Basın Ekspres Yolu’nda Avrupa Yakasının ‘’Vazo”su olarak inşa edilen NG Residence projesi 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden meydana geliyor.

500 milyon liralık yatırım değerine sahip Ng Residence projesinin 2018 yılında tamamlanması ve hayatın başlaması bekleniyor. Otel bölümünün ise 2019 yılının üçüncü çeyreğinde açılışının yapılması planlanıyor.

Ng Residence fiyatları ne kadar?

Otel kısmı için Marriot markasıyla anlaşan Ng Residence projesinde satılık daire fiyatları ise 420 bin liradan başlıyor.

Kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Ng Residence İstanbul projesinde alıcılar ödeme planlarını kendileri belirliyorlar.

NG Residence projesi metroya 200 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Üçüncü havalimanı bağlantı yoluna 4 km, Atatürk Havalimanı’na 6 kilometre mesafede yer alıyor.

1+1, 2+1 tipindeki daire seçeneklerinin yer aldığı NG Residence projesinde toplam 304 adet daire bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 48 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiyor.

NG Residence İstanbul’da güvenlik, SPA, buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı, fitness salonu, her daireye özel otopark alanı yer alıyor.

Tel: 0212 452 77 77

Tasinmazhaber.Com