Kategoriler
Proje Haberleri

NG Residence’ta yüzde 0.99 faizle ev

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Bağcılar ilçesinin hızla gelişen bölgelerinden Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi, yatırımcılara fırsat sunuyor. Projeden yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir projede, tapu da alıcıya teslim ediliyor. Projeden Halkbank’tan yüzde 0.99 faizle 15 yıllık ödeme ile konut sahibi olunabiliyor. Konut projesinde 180 ay vadeli ödeme yapabilmek mümkün. Projede yaşam bu yılın başında başladı. NG Residence projesi, yatırım yapan konut alıcılarına, satış ve kiralama hizmeti de veriyor.

Proje, 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle de yatırımcılar için oldukça tercih edilir bir cazibe merkezi haline geldi. Proje, Ataköy- İkitelli ve Bağcılar- Kirazlı metro hattının orta kısmında, İstanbul Havalimanı’na ise 27 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

NG Residence gündelik yaşamın ve ticaretin merkezi

Proje; sadece konut olarak değil, aynı zamanda sahip olduğu 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçiyor. Proje, bulunduğu yerin avantajıyla da gündelik yaşamın ve ticaretin merkezinde yer alıyor. Büyüklükleri 62 metrekare ila 130 metrekare arasında değişen, 1+1 tipte ve 2+1 seçeneklere sahip 306 daireden meydana gelen proje, üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin çok ötesinde.

Konumuyla dikkat çeken proje

NG Residence projesi, İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla ilgi görüyor. Proje, önümüzdeki yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olması beklenen İstanbul Atatürk Havalimanı’na sadece 6 kilometre mesafede.

Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometre uzaklıkta. NG Residence projesi, metro istasyonuna da 200 metrelik mesafede.

Kirazlı- Bağcılar metro hattının ortasındaki proje, 2019’un sonunda açılması planlanan Ataköy- İkitelli metro durağına da yürüme uzaklığında bulunuyor.