Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidakule Kayaşehir Ofis’de ön satışlar başladı

Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesi ile İstanbul Avrupa yakası Kayaşehir’de hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir A+ofis projesinde ön satışlar başladı.

Palladium AVM Kayaşehir’in üstünde yer alan Nidakule Kayaşehir ofis projesi tek blokta toplam 26 kattan meydana geliyor.

Nidakule Kayaşehir projesi çevresindeki resmi kurumların yanı sıra Sağlık Kent, Kent Park, Yavuz Sultan Selim köprüsü, Atatürk Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı, metro ve tramvay hatlarına yakınlığı dikkat çekiyor.

 

Nidakule Kayaşehir projesi her katında 8 ayrı bağımsız bölümün yer aldığı ofis katları, modüler sistemde olup 90 metrekare, 124 metrekare, 430 metrekare ve 860 metrekare büyüklüğündeki ofis seçeneklerin oluşuyor.

Nidakule Kayaşehir ofis projesinde metrekare birim fiyatları 5 bin + KDV’den başlıyor. Projede  60 ay vade ve sıfır faiz avantajları ile alıcının beğenisine sunuluyor.

Tahincioğlu, başarılı AVM projesi Palladium’u İstanbul Ataşehir ve Antakya’dan sonra üçüncü yatırımı olarak Kayaşehir’e getiriyor. Palladium AVM Kayaşehir, Kayaşehir’in ilk ve tek A+ ofis projesinin yatırım gücünü daha da artırıyor. Palladium AVM Kayaşehir, dünyaca ünlü restoranlar, mağazalar, eğlence alanları ve market fonksiyonlarını içeren bölümlerden oluşuyor.