Kategoriler
Proje Haberleri

Nidakule Kayaşehir’de peşin ödeme indirimi

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidakule Kayaşehir ofis projesi, toplam 77 bin 327 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

26 kattan meydana gelen projede, toplam 192 ofis mevcut. Her katta 8 ayrı bağımsız bölüm bulunan ofis katları, modüler sistemde olup 90, 124, 430 ve 860 metrekare büyüklüklere sahip olarak tasarlandı.

Ofis projesindeki 5., 12. ve 24. katlarda bulunan ofisler tek tek satılıyor. Diğer katlar yarım ve tam ofis katı şeklinde satışa çıkarıldı. Proje, Kayaşehir’in ilk ve tek A+ ofis projesi olma özelliği taşıyor.

Ofis projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Nidakule Kayaşehir ofis projesi fiyat bilgisi

Projedeki ofislerin fiyatları, 453 bin 390 TL ila 5 milyon 422 bin TL arasında değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 oranında indirimden faydalanılıyor. Banka kredisine uygun olan ofis projesinde yüzde 40 peşinatla 60 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün.

Nidakule Kayaşehir ofis projesi sosyal donatı özellikleri

Projede bir de AVM yer alıyor. Palladium AVM Kayaşehir’de dünyaca ünlü restoranlar, mağazalar, eğlence alanları ve market yer alıyor. Ofis projesinde güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Sprinkler sisteminin bulunduğu projede, merkezi klima sistemi mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor.

Ofis projesi nerede yükseliyor?

Proje, gelişmekte olan Kayaşehir’de hayata geçiriliyor. Metro ve tramvay hatlarına oldukça yakın bulunan proje; Sağlık Kent, Kent Park, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da oldukça kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Nidakule Kayaşehir ofis projesi, Kayabaşı Mah. 1739. Sok. 34494 Başakşehir/İstanbul adresinde yer alıyor.

Ofis projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 4 846 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.