Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Ayyıldız 24 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta

Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Kâğıthane İlçesi’nde hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İstanbul İli, Şişli İlçesi’nde Nidapark Ayyıldız Kağıthane projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar tek blokta yer alıyor.

Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan proje toplam 18 bin metrekare inşaat alanına sahip. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Zemin kat + 4 normal katlı tek konut bloğundan meydana gelen konut projesinde toplam 95 adet daire yer alıyor. Projede 95 adet dairenin dışında ayrıca 10 adet ticari ünite yer alıyor.

Nidapark Ayyıldız nerede yer alıyor?

Kabatay – Mahmutbey metro hattına yakın bir konumda yer alan Nidapark Ayyıldız Kağıthane projesi Merkez Mahallesi, Duçi Bomonti Arkası Sokak, No: 4 Şişli / İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje özellikleri nelerdir?

Nidapark Ayyıldız Kağıthane projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1, 2.5+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 64 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark Ayyıldız fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Nidapark Ayyıldız projesinde yer alan 1+1 tip dairelerin fiyatları 932 bin TL’den başlıyor 1 milyon 206 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yer alan 2+1 tip daireler 1 milyon 489 bin TL’den başlıyor 1 milyon 571 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan 3+1 tip daireler ise 1 milyon 916 bin TL’den başlıyor 2 milyon 631 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede ödeme planı nasıl?

Nidapark Ayyıldız projesinde 24 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede ayrıca yüzde 15 indirim fırsatı da sunuluyor.  Projenin çatı katında yüzme havuzu, fitness salonu, soyunma odası, saunalar, zemin katında ise kış bahçesi, avlu, süs havuzu, ve oturma alanları yer alıyor.

Projenin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili daha fazla bilgi için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Diğer proje haberleri için tıklayınız…