Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Ayyıldız nerede yükseliyor?

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız konut projesi, toplam 95 adet konut ve 10 adet ticari alandan meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 64 metrekare ila 255 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Ocak 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Nidapark Ayyıldız konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 747 bin TL ila 995 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 1 milyon 229 bin TL ila 1 milyon 297 bin TL arasında, 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 520 bin TL ila 2 milyon 176 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkânından faydalanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Nidapark Ayyıldız konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Isınma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde; açık otopark, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, Türk hamamı, güneşlenme terası, özel güvenlik, sauna, açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Giriş katlarında mağazalar ve dükkânlar bulunan konut projesi, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın olan konut projesi, birçok merkezi yere de çok yakın.

Cendere Caddesi’nde inşa edilen konut projesi, Kabataş-Mahmutbey metro hattına yakın bir noktada hayata geçiriliyor.

Nidapark Ayyıldız konut projesi satış ofisi, Merkez Mah. Duçi Bomonti Arkası Sok. No: 4 Şişli/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 4 846 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.