Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidapark Ayyıldız’da satışlar başladı

Tahincioğlu tarafından İstanbul İli, Avrupa Yakası, Kâğıthane İlçesi’nde hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesinde satışlar başladı.

Şişli, Beşiktaş Beyoğlu ve Eyüp’e yakın bir konumda yer alan arsa üzerinde inşa edilen Nidapark Ayyıldız projesinde 95 adet daire ve 10 adet ticari ünite yer alıyor.

Yatay mimaride projelendirilen Nidapark Ayyıldız projesinde 1+1, 2+1, 2.5+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor.

Nidapark Ayyıldız projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peşinattan 6 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Nidapark Ayyıldız projesinin çatı katında 1 adet yüzme havuzu, fitness salonu, soyunma ve sauna alanları, zemin katta kış bahçesi, iç avlu, süs havuzu ve terasta oturma alanları yer alıyor.

Cendere Caddesi üzerinde yer alan Nidapark Ayyıldız projesi hayata geçmesi planlanan Kabataş – Mahmutbey metro hattına yakın bir konumda yer alıyor.