Kategoriler
Emlak Haberleri

Nidapark Bomonti için Rotana ile anlaşıldı

Tahincioğlu Holdinge bağlı Nida İnşaat’ın yüklenici firma olduğu Nidapark Bomonti, Rotana firması ile yoluna devam edecek. Otel yönetimi alanında faaliyet gösteren söz konusu firma; Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye bölgelerinin önde gelen şirketlerinden.

İmzalanan iş birliği kapsamında marka adı, Bomonti Arjaan by Rotana ve Bomonti Residence by Rotana olarak değişecek. Ayrıca, binaların işletilmesi de Rotana tarafından yapılacak.

Daire, dükkân ve ofisleri içeren projenin önümüzdeki yılın üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Rotana bu alanda oldukça deneyimli bir isim. Bu iş birliği kapsamında; projenin 2021 yılı 3. çeyreğinde bitirilmesi hedefleniyor. Bu değişimin Rotana firmasına ve Bomonti semtine hayırlı olacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Nidapark Bomonti projesi

İstanbul’un tarihi semtlerinden Bomonti’ye inşa edilen Nidapark Bomonti projesi, 18 bin 79 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına kuruluyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’na inşa edilen projedeki üç blok içerisine toplam 840 adet daire, 17 adet dükkân ve 3 adet ofis kuruluyor.

Projedeki konutların manzarası, tarihi Eminönü yarımadası olacak.

Projedeki sosyal olanaklar neler?

Nidapark Bomonti projesinde; kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, SPA merkezi, fitness merkezi, yürüyüş parkurları, güneşlenme olanağı sunan teras alanları, alışveriş alanları, kafeterya, restoranlar bulunuyor.

Marka isimlerinin değişeceği projedeki site alanına yeşil peyzaj alanları ve süs havuzları eşlik ediyor.

Nidapark Bomonti konut seçenekleri

Projedeki konutlar, akıllı ev sistemleriyle donatılacak. Ayrıca, ebeveyn banyosu ile donatılacak konutlar; ankastre beyaz eşyasıyla verilecek.

Mecidiyeköy, Beşiktaş, Karaköy ve Taksim gibi uğrak yerlere kısa mesafede ulaşma imkânı sunan projedeki konutlarda; merkezî ısıtma sistemi, merkezî klima sistemi ve ebeveyn banyosu da yer alacak.

Proje; Akar Caddesi, Duçi Sokak, Bomonti – Şişli / İstanbul adresine inşa ediliyor.