Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Bomonti ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Şişli ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Bomonti konut projesi, toplam 18 bin 79 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 840 daireden meydana gelen projede, 17 dükkan ve 3 adet de ofis yer alıyor. Toplam 3 adet bloktan meydana gelen projede, daha önce yapılacağı belirtilen otel iptal edildi. Projede 1+0 tipte, 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor.

Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 82 metrekare ila 241 metrekare arasında değişiyor.

Karma projenin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Nidapark Bomonti projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 921 bin TL ila 1 milyon 456 bin TL arasında, 2+1 tipteki daireler 1 milyon 478 bin TL ila 2 milyon 343 bin TL arasında ve 3+1 tipteki daireler ise 2 milyon 706 bin TL ila 3 milyon 714 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor.

Projede banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Ayrıca yüzde 15 peşinatla 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. İki kere yüzde 10, bir kere ise yüzde 15’lik ara ödeme imkanı da var. Projeden peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılıyor.

Nidapark Bomonti projesi sosyal donatı özellikleri

Projede birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi uydu sistemi, süs havuzu ve güneşlenme terası gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılan projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede, akıllı ev sistemleri mevcut.

Karma proje nerede yükseliyor?

İstanbul Boğazı manzaralı olan proje, merkezi bir konuma sahip. Proje, Dolmabahçe-Bomonti Tüneli’ne oldukça yakın bir noktada.

Nidapark Bomonti projesi, Akar Cad. Duçi Sok. Bomonti-Şişli/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 4 846