Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Bomonti ödeme planı

İstanbul şehrinin Şişli ilçesinde Nidapark Bomonti projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda 170 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Nidapark Bomonti projesi bünyesinde 599 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede daire, ofis ve dükkanlara yer veriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Nidapark Bomonti projesinde bulunan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri beş farklı plandan oluşuyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 63 metrekare ile 101 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 114 metrekare ile 136 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 170 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan proje lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Nidapark Bomonti projesi Merkez Mahallesi, Bomonti Arkası Sk. No:4’te yer alıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Nidapark Bomonti projesinde yüzde 5 peşinatın ardından altı ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra da yüzde 10’luk ara ödeme ile birlikte yüzde 80’lik kısım için 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunulmakta. Peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.