Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidapark Bomonti satışa sunuldu

Tahincioğlu tarafından İstanbul’un prestijli semti Bomonti’de “Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen” sloganı ile hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinden satışlar başladı.

Rezidans, ofis ve alışveriş alanlarından meydana gelen Nidapark Bomonti projesi Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan olmak üzere 5 bölümden meydana geliyor.

Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daire tipleri yer alırken, Nidapark Bomonti Teras ise geniş terasları ve yatay yerleşimiyle iç bahçedeki peyzaj alanıyla keyifli bir ortam sunarak 1+1’den 4+1’e kadar değişen daire tipleri bulunuyor.

Nidapark Bomonti fiyatları ne kadar?

Farklı bölümlerden meydana gelen Nidapark Bomonti projesinde yer alan dairelerin fiyatları KDV dâhil 714 bin TL’den başlıyor. İstanbul, Şişli, Bomonti’de inşa edilen Nidapark Bomonti projesinin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanmaktadır.

Kapalı yüzme havuzu ve açık yüzme havuzu, havuz çevresinde dinlenme ve güneşlenme terası, fitness salonu bulanan projede 1+1 ve 2+1 daireler için birer adet, 3+1 daireler için ikişer adet ve 4+1 daireler için üç otopark yeri tahsis ediliyor.

Projede kapalı otoparklardan doğrudan tüm dairelere asansör ile ulaşım imkânı da sunulan imkanlar arasında yer alıyor.

Nidapark Bomonti ödeme planı

Ödemelerde cazip ödeme avantajları da dikkat çeken projede yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yapıldıktan sonra kalan yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde sıfır faiz, 61-120 aya ise yüzde 0.45 aylık faiz imkânı yer alıyor.

Satışlarda anlaşmalı olan Vakıfbank, Halkbank, Akbank’tan kredi seçeneklerinden yararlanma fırsatı sunulan projede peşin ödeme yapılması durumunda ise yüzde 15 indirim yapılıyor.

Tasinmazhaber.Com