Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Nidapark Çengelköy 2021 yılının ilk çeyreğinde satışa çıkıyor

2020 yılını 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile kapatan Tahincioğlu firması, 2021 yılına Nidapark Çengelköy projesi ile başlıyor.

2020 yılını yenilikler ve başarılarla geçiren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı yıl sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik bir satış ile 2020 yılını kapattı. Firma 2021 yılına ise yeni bir  proje ile giriyor.

Pandemi sürecinde olunmasına rağmen önceki yıllardaki başarısını sürdüren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı yıl sonu hedefini geçerek 2 milyar 250 milyon TL’lik bir satış rakamına ulaştı. 2020 yılında da sektör liderliğini devam ettiren Tahincioğlu, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiği, Nidapark Küçükyalı projesi ile Nidapark İstinye projelerinin yanında 2021 yılına yeni hedeflerle giriyor.

“2020yılı hedefinin üzerine çıktık”

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu 2020 yılını değerlendirdi. Tahincioğlu, ayrıca 2021 yılı hedeflerini de açıkladı. “Biz Tahincioğlu olarak sektörün lider kuruluşu olmanın verdiği sorumluluk bilinci ile bu değişim ve dönüşüme hızla adapte olup, çözümler üretmeye çalıştık. 2020 yılında Türkiye’de bir ilk olarak pandemiye uygun çok fonksiyonlu konutlar geliştirdik. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirdiğimiz Nidapark Küçükyalı projesi içerisinde yer alan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabını teslim ettik. Ayrıca, Palladium Cadde Küçükyalı etabında yer alan mağazaları satışa sunduk. 2020 yılında toplamda 750 bağımsız bölümün satışı yapıldı. Yıl sonuna kadar ulaşmayı hedeflediğimiz satış hedefimizi aşarak 2020 yılını 2 milyar 250 milyon TL’nin üzerinde bir satış rakamı ile kapattık. Ayrıca 2020 yılının sonunda, Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi olan Palladium Ataşehir projesinin Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu’na devir işlemini de tamamladık.” dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “2021 yılında ilk olarak Tahincioğlu Yönetim Hizmet A.Ş. ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. adı altında iki yeni firma kurarak başladık. 2021 yılında yeni firmalarımızı da hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

Nidapark Çengelköy 2021 yılının ilk çeyreğinde satışta

Tahincioğlu firması 2021 yılının ilk çeyreğinde İstanbul Anadolu Yakası, Çengelköy’ün en özel lokasyonunda az katlı mimarisi, muhteşem boğaz manzarası, bahçeli ve geniş terasları ile fark yaratacak olan konut projesi olan Nidapark Çengelköy projesinin satışlarına başlanacak.

Nidapark Çengelköy projesinden daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar için cazip ödeme imkanları sunuluyor. Tahincioğlu firması yeni yılda ayrıca İstanbul İli dışında da orta ölçekli ulaşılabilir projeler üretmeye başlayacak.