Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Çengelköy satışları yakında başlıyor

Çamoğlu Mimarlık firması tarafından tasarlanan ve İstanbul, Çengelköy’de az katlı mimari anlayışı ile hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesinde satışlar yakında başlıyor. Bölgenin mimari yapısına uygun olarak tasarlanan proje Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçiriliyor.

Satışlar yakında başlıyor

İstanbul Anadolu Yakası, Üsküdar İlçesi, Çengelköy’de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesinde daire satışları 2021 yılının ilk çeyreğinde başlayacak. Cazip ödeme planları ile Marmara Denizini gören konutlardan daire sahibi olmak için fırsatlar başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Yeni yılda İstanbul dışında da ulaşılabilir orta ölçekli projeler ile gündeme geleceklerini ifade etti. Özcan Tahincioğlu, “Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projemiz içinde yer alan Nidapark Küçükyalı Kınalı etabının teslimlerini tamamladık. Ayrıca, özellikle pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan açık hava mağazacılığı konseptinde geliştirdiğimiz Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarını da satışa çıkardık” dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ayrıca müşterilerin beklentilerini dikkate alarak, Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli’ni geliştirdiklerini,  2020 yılında toplamda 750 bağımsız bölümün satışını gerçekleştirdiklerini belirtti.

Proje özellikleri nelerdir?

Projenin detayları henüz belli olmadı. Projede kaç konut olacak, konut tipleri neler olacak, daire büyüklükleri ne kadar olacak bunlar henüz belli değil. Ayrıca proje alanı, daire fiyatları, ödeme seçenekleri gibi bilgilerde halen belli değil.

Projede içerisinde kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, asansör, balkon gibi özellikler yer alıyor. Yapı denetimi yapılmış, zemin etüdü yapılmış, yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmış Nidapark Çengelköy projesi depreme dayanıklı olarak inşa edilecek.

Nidapark Çengelköy nerede yer alıyor?

Proje Güzeltepe Mahallesi, Pelin Sokak, 34680 Üsküdar / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ile ilgili detaylı bilgiye 444 48 46 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.

Tel: 444 4 846

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version