Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Nidapark İstinye 60 ay vade ve sıfır faizle satışta

Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Sarıyer İlçesi’nde hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi büyük ödeme kampanyası başladı. Başlatılan kampanyada uygun faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları 5 milyon 031 bin TL’den başlıyor.

73 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa  alanı üzerinde inşa edilen Sarıyer, İstinye’deki konut projesi Panorama, Vadi ve Koru olmak üzere toplam üç etaptan meydana geliyor. Projenin Panaroma etabı 24 konut bloğundan meydana geliyor. Koru etabı 12 konut bloğundan meydana geliyor. Vadi etabı ise toplam 19 konut bloğundan meydana geliyor. Toplam 55 konut bloğundan meydana gelen projede 538 adet konuta yer veriliyor.

Projedeki dairelerin özellikleri nelerdir?

Nidapark İstinye projesi beş farklı tip daire seçeneklerinden oluşuyor. Yatay mimaride 4 ve 5 katlı olarak tasarlanmış projede 2+1, 3+1, 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 tip daireler yer alıyor. Konutların büyüklükleri ise 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark İstinye fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 2+1 tip konutlar 5 milyon 31 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki 3+1 tip konutlar ise 7 milyon 973 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nidapark İstinye ödeme planı nasıl?

Projede banka kredisi olmadan daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olabiliyor. Üstelik 1 yıl ödeme yapılmıyor, ödemelere 2. yılda başlanıyor. Projede ayrıca yüzde 0.79 faiz oranı ve 120 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Hastane, okul, metro ve alışveriş merkezlerine yakın bir konumda yer alan Nidapark İstinye projesinin satış ofisi Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer / İstanbul adresinde yer alıyor.

Projede yer alan her etabın kendi içerisinde özel sosyal alanları yer alıyor. Projede içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, uzman eğitmen eşliğinde fitness salonu, sinema salonu, oyun ve aktivite odaları, yürüyüş ve koşu parkurları çocuk oyun alanları gibi bir çok sosyal alan yer alıyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan Nidapark İstinye projenin 2020 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.