Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Kampanyalar

Nidapark İstinye projesinde yüzde 30 indirim

Emirgan Korosu’na komşu olan Nidapark İstinye konut projesi, dört ve beş katlı yatay mimarili bloklardan oluşuyor. Evcil hayvanlar için oyun alanı da bulunan projede kaykay pisti, dans kulübü gibi çok sayıda sosyal donatıya yer veriliyor. Boğaz manzarasının eşlik ettiği projedeki daireler, Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. Bahçeli binalara sahip proje, 15 bin 525 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor.

İnşaatına devam edilen projenin 2021 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark İstinye projesindeki sosyal donatılar

Bahçelerin ve geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip olan Nidapark İstinye projesinde 47 bin 500 metrekarelik park, 15 bin metrekare genişliğindeki kamusal alan, spor sahası ve çok amaçlı egzersiz stüdyosu bulunuyor.

Projede bulunan fitness merkezi ise uzman eğitmen eşliğinde faaliyete geçecek.

İstanbul’da yükselen projede sosyal tesisler, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları, seyir terasları, market ve kafeteryalar, çocuk oyun alanları, televizyon ve sinema salonu, oyun ve aktivite odaları, özel yemek ve etkinlik salonu, özel yemek ve etkinlik salonu, barbekü alanı ve kaykay pisti bulunuyor.

Projede çok amaçlı sahaların yanı sıra sanat, müzik ve dans kulübünün de yer alması planlanıyor. Avrupa Yakası’nda yükselen projede kuaför hizmetinin yanı sıra İstinye Marina ve alışveriş merkezi arasında ulaşım hizmeti veriliyor.

Projedeki ödeme seçenekleri

Nidapark İstinye projesinde şirket bünyesinde imzalanan senetle 24 ay vadeli faizsiz ödeme seçeneğinin yanı sıra daire fiyatının yüzde 20’si peşin olarak ödendiğinde yüzde 30 oranında indirimli ödeme imkânı sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Avrupa Yakası’nın lüks bir semtinde yükselen Nidapark İstinye projesi, metro istasyonuna ve denize yakın mesafelerde konumlandırılıyor.

Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi, No: 4-A Sarıyer / İstanbul açık adresinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

444 4 846