Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark İstinye Vadi ön satışta

Konut projesi Tahincioğlu Gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilmektedir. Nidapark İstinye konut projesinin yeni bir etabı olan Nidapark İstinye Vadi etabı ön satışa sunulmuştur. Söz konusu etap ön satışa özel fırsatlar ile satışa sunulmaktadır. Bu ön satış fırsatları neler? Projede ödeme planı nasıl? Daire tipleri neler? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler? 

Konut projesi Emlak Konut GYO güvencesi ile Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilmektedir. Proje İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Reşitpaşa Mahallesi, İstinye’de hayata geçirilmektedir. İstinye’de hayata geçirilen proje üç adet etaptan meydana gelmektedir. Bu etaplar ise Nidapark İstinye Panorama , Nidapark İstinye Vadi ve Nidapark İstinye Koru adı verilen üç etaptan oluşmaktadır. Ayrıca her etabın kendi içerisinde yer alan sosyal alanları yer almaktadır. Nidapark İstinye Vadi etabında ise 19 konut bloğu yer almaktadır. Bu etaptaki 19 konut bloğunda ise toplam 202 adet bağımsız yer almaktadır.

Nidapark İstinye projesi beş farklı tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Yatay mimaride 4 ve 5 katlı olarak tasarlanmış projede 2+1, 3+1, 2.5+1, 3.5+1 ve 4.5+1 tip daireler yer almaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişmektedir.

Nidapark İstinye projesinde kafe, çocuk oyun alanları, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca özel studio odaları, yürüyüş parkuru, koşu parkuru, kuaför, market, özel yemek salonları yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu bulunmaktadır. Aktivite odası, çok amaçlı sahalar, tenis sahası gibi alanlar da ayrıca proje içerisinde yer almaktadır.

Nidapark İstinye Vadi fiyat ve ödeme planı

Nidapark İstinye konut projesinin yeni bir etabı 1 yıl öteleme fırsatı ile ön satışa sunulmuştur. Bu kapsamda projede konut fiyatları 5 milyon 339 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinde ayrıca 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Nidapark İstinye projesinin satış ofisi, Reşitpaşa Mahallesi, Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer / İstanbul adresinde yer almaktadır. Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nidapark İstinye Vadi reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…