Kategoriler
Emlak Haberleri

Nidapark İstinye’de 60 ay sıfır faiz

Emlak Konut GYO güvencesiyle Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Reşitpaşa Mahallesi, İstinye’de hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar TL üzerinde yapılıyor.

Nidapark İstinye projesinde yüzde 5 peşinat ödüyorsunuz, 12 ay sonra yüzde 10, 24 ay sonra yüzde 10 ara ödemeler yaptıktan sonra kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Toplam 3 adet etaptan meydana gelen Nidapark İstinye projesindeki etaplar Panorama, Vadi ve Koru olarak adlandırılıyor. Her etabın kendi içerisinde yer alan sosyal alanları bulunuyor.

Nidapark İstinye Panaroma etabı 24 blokta toplam 202 adet bağımsız bölümden, Nidapark İstinye Koru etabı 12 blokta toplam 134 adet bağımsız bölümden ve Nidapark İstinye Vadi etabı ise 19 blokta toplam 202 adet bağımsız bölümden meydana geliyor.

4 ve 5 katlı bloklardan meydana gelen projede 2+1 tip dairelerden 5+2 dairelere kadar değişen farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark İstinye projesinde kafe, çocuk oyun alanları, fitness salonu, özel studio odaları, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, koşu parkuru, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası, çok amaçlı sahalar, tenis sahası gibi alanlar yer alıyor.