Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidapark Kayaşehir’de cazip ödeme fırsatları

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Reşitpaşa Mahallesi’nde hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesinde devam eden kampanya daha da cazip hale getirildi.

Emlak Konut tarafından başlatılan tarihi kampanyada büyük ilgi gören Nidapark Kayaşehir projesine gelen talepleri karşılamak amacıyla kampanya şartlarını daha da cazip hale getirdi.

Nidapark Kayaşehir projesinden daire sahibi olmak isteyenler minimum yüzde 10 peşin, 12 ay sonra yüzde 15, 24 ay sonra yüzde 15 ara ödemeler yaptıktan sonra kalan tutar ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yaparak daire yada ofisi sahibi olma imkanı elde edilebiliyor.

Toplam 7 adet bloktan meydana gelen Nidapark Kayaşehir projesi üç farklı konut etabı alternatifi sunuyor. Nidapark Kayaşehir Yakut bloğunda 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 470 adet daire bulunuyor. Projeye özel olarak ayrılan kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yoga, pilates, genç odası, sinema, buhar odası, hamam ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Nidapark Kayaşehir Zümrüt bloğunda 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerin yer alıyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt etabında toplam 319 adet daire üç konut bloğunda yer alıyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt etabında cadde dükkânlarının yer aldığı ticari ünite bloğu bulunuyor.

Diğer bölümlere göre daha az katlı üç blokta 4+1 ve 5+1 olmak üzere 54 daireden oluşan Nidapark Kayaşehir Elmas etabı ise her daireye iki araçlık otopark yeri ayrılıyor. Nidapark Kayaşehir Elmas etabının az katlı bloklardan meydana gelmesi, sosyal tesislerin ferahlığı ve kullanım rahatlığını da öne çıkarıyor. Projede kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar, buhar odaları ve masaj odaları, kafeterya ve özel alanlar, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor sahası (basketbol, voleybol, tenis) yürüyüş yolları, seyir terasları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon (misafir ağırlama odası), mescit ve abdesthaneler gibi geniş alanlar yer alıyor.