Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Küçükyalı Büyükada etabı satışta

Ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler akıllı yatırım ve ödeme modeli ile satışta sunuluyor. Bu kapsamda hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin yeni etabı olan Büyükada etabında satışlar başladı. Satışa sunulan Nidapark Küçükyalı Büyükada etabı başlatılan yeni ödeme modeli kapsamında satışa sunuluyor.

Akıllı yatırım ve ödeme modeli kampanyası kapsamında banka kredisi yok, faiz ödemesi, dosya masrafı yok, hayat sigortası yok. Projedeki daire satın alımlarında ayrıca 1 yıl da ödeme yok, ödemelere 2. yılda başlanıyor.

Projede ödemeye ikinci yılda başlanırken 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire, veya ofis sahibi olabiliyorsunuz. Projede ayrıca 120 ay boyunca yüzde 0,79 vade farkıyla ödeme seçenekleri sunuluyor. Tahincioğlu tarafından ve Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen proje, biri rezidans bloku olmak üzre iki kuleyi içeriyor.

Alanına 350 metre uzunluğundaki cadde mağazaları alan projede özel concierge ve vale hizmetleri veriliyor. Merkezî bir konumda yer alan projedeki konutlar, Multi Ev konseptiyle inşa ediliyor. Buna göre aynı daireyi ev-ofis, ev veya ofis şeklinde kullanmak mümkün.

Projedeki daire seçenekleri neler?

2 bloktan meydana gelen yeni etap ev, home ofis ve ofislerden meydana geliyor. Multi ev denilen bu konut tiplerine özel depo alanı bulunuyor. Konutlarına Adalar manzarasının eşlik ettiği projedeki dairelerde güneş ışığından maksimum seviyede faydalanan büyük cam cephesi de yer alıyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşa edilen projedeki konutların büyüklükleri balkonu dahil net 49.15 metrekare değerinden başlıyor. Projedeki daireler, açık teras alanı da dahil olmak üzre net 105.55 metrekare büyüklüğüne varan seçeneklerle sunuluyor.

Teras alanına sahip olan konutlar, 3.3 metrelik tavan yüksekliğine sahipken multi evler hakkında “İhtiyaç duyduğunuzda salonunuzu rahatlıkla bir toplantı alanına ya da ikinci bir yatak odasına dönüştürebilir, mutfağınızı bir karşılama alanı gibi kullanabilirsiniz.” denildi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada ödeme planı

Kampanya kapsamında banka kredisi yok, dosya masrafı yok, hayat sigortası yok. Ayrıca taksit ödemlerine ise 2. yılda başlanıyor. Kampanya projelerde yer alan ofis, konut ve ticari üniteler için geçerli.

Kampanyada ister yüzde 15 peşinat ödemesi yapıp, kalan tutarı ise 60 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile ödeme yapabiliyorsunuz. Yada yüzde 20 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise yüzde 0.79 faiz oranı ve 120 ay vade ile ödeme yaparak konut, ofis veya ticari ünite sahibi olabiliyorsunuz.

Proje nerede yükseliyor?

Üniversiteleri, liseleri ve Tıp merkezlerini çevresine alan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesi, D100 yoluna komşu durumda. Küçükyalı metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan proje, Bostancı semtine de kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Projenin satış ofisi nerede?

Projenin satış ofisi Çınar Mahallesi, Rıfkı Tongsir Caddesi, No: 113,  Maltepe / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 444 4 846