Kategoriler
Proje Haberleri

Nidapark Küçükyalı Cadde sosyal donatıları

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Tahincioğlu Gayrimenkul firması imzasıyla hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Cadde konut projesi, toplam 61 adet dükkândan meydana geliyor. Projede 1.159 konut ve 769 da ofis yer alacak. Proje, 68 bin 785 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Proje, 350 metre uzunluğunda kamuya açık caddeden oluşuyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri, 126 metrekare ila 758 metrekare arasında değişiyor.

Projenin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor. Projede toplam 18 adet blok bulunacak.

Nidapark Küçükyalı Cadde projesi fiyat bilgisi

Projedeki en düşük dükkan fiyatı 3 milyon 266 bin TL olarak belirlendi. Projedeki en yüksek dükkan fiyatı ise 10 milyon 657 bin TL olarak belirlendi. Projede Emlak Konut GYO güvencesi ile yüzde 25 peşinat verip kalanı için 84 ay vade farksız taksitlendirme yapabilmek mümkün.

Nidapark Küçükyalı Cadde projesi sosyal donatı özellikleri

Projede çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede alışveriş merkezi, restoran, kafe, açık otopark, kapalı otopark, güvenlik, fitness salonu, sauna, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş alanı, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Proje, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Karma proje nerede yükseliyor?

Proje; Delta Hospital, İbni Sina Tıp Merkezi, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Ersoy Hastanesi, Bayındır Hastanesi, Kızılay Altıntepe Tıp Merkezi, Özel Maltepe Bölge Hastanesi,  Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi, Maltepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göz Vakfı İdealtepe Göz Merkezi, Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adatepe Polikliniği gibi birçok sağlık kurumuna oldukça yakın mesafede yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı Cadde, Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No: 113 Maltepe/İstanbul adresinde yükseliyor.

Telefon: 0216 687 31 06