Kategoriler
Emlak Haberleri

Nidapark Küçükyalı Sedef’te yüzde 25 peşinatla

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul İli, Maltepe İlçesi’nde hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesi 4 farklı etaptan oluşuyor.

Nidapark Küçükyalı projesi, Nidapark Küçükyalı Kınalı, Nidapark Küçükyalı Burgaz, Nidapark Küçükyalı Heybeli, Nidapark Küçükyalı Sedef olmak üzere toplam dört etaptan meydana geliyor.

Nidapark Küçükyalı projesinin Nidapark Küçükyalı Sedef etabı 2 blokta toplam 329 adet daireden meydana geliyor.

63 metrekare ile 99 metrekare arasında değişen farklı büyüklüğe sahip dairelerin bulunduğu Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1, 2+1 tiplerindeki daireler bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef etabında fitness salonu, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, dekoratif havuzlar, kafeterya, yürüyüş ve koşu parkuru gibi alanlar yer alıyor.

2020 yılı Haziran ayından teslim edilmesi beklenen Nidapark Küçükyalı Sedef etabında 1+1 dairelerin fiyatları 542 bin ile 763 bin TL arasında, 2+1 dairelerin fiyatları ise 826 bin ile 937 bin TL arasında değişiyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef etabında yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise 84 ay vade ve yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede peşin satın alım durumlarda ise yüzde 15 indirim fırsatı da sunuluyor.

Tel: 0216 687 31 06