Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Nidapark projelerinde yüzde 0.59 oran kampanyası

Nidapark Küçükyalı ve İstinye projelerinden daire satın alacaklara ödeme kampanyası getirildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı, bunun bir ilk olduğunu duyurdu.

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projelerindeki faiz oranı düşürüldü. Tahincioğlu İnşaat‘ın iki projesinden konut satın alacaklara yüzde 0,59 oranıyla 120 ay vadede ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca bu ödeme seçeneğini kullanıp konut satın alanlara satış fiyatı üzerinden yüzde 15 oranında indirim yapılacak.

Sektörde olumlu hareketlenmelerin olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu Merkez Bankasının faiz indirimi sayesinde faiz indirimine gittiklerini belirtti. Tahincioğlu, Merkez Bankasının politika faiz oranını bu ay 75 baz puan düşürmesiyle birlikte biz de yıla hızlı bir başlangıç yaptık. Sektörde bir ilke daha imza attık ve faiz oranını 0.59’a düşürdük. Projelerimizden ev sahibi olmak isteyenler için şartları daha da iyileştirdik. Tüm bu adımların sektörümüzü daha iyi bir noktaya getireceğine inanıyorum.” diye konuştu.

En iyisi için çalıştık”

“Projelerimizden ev sahibi olmak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını sunuyoruz. 120 ay 0,59 vade farkını seçen müşterilerimiz daire satış fiyatı üzerinden yüzde 15 de indirim kazanıyorlar.” ifadelerini kullanan Tahincioğlu, yatırım yapmak için uygun bir dönemde bulunulduğunu kaydetti. Yönetim Kurulu Başkanı “Atılan tüm bu adımların sektörümüzü daha iyi bir noktaya getireceğine inanıyorum.” dedi.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Geliştirdikleri tüm projelerde gayrimenkul sektörü ve müşterileri için en iyisini yapmak için çalıştıklarını kaydetti. 

Alışveriş caddesi geliştirildi

Nidapark Küçükyalı projesindeki inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini bildiren Tahincioğlu, projenin haziran ayından itibaren teslim edilmesini planladıklarını aktardı. Nidapark Küçükyalı projesine çizilmiş 350 metre uzunluğundaki alışveriş caddesini, geliştirdiklerini kaydeden Özcan Tahincioğlu “İnşaatlarımız proje planına uygun olarak ilerlemekte.” diye konuştu. Nidapark Ayyıldız projesi hakkında konuşan Tahincioğlu peşin satın alımlarda yüzde 20 oranında indirim uyguladıklarını, ayrıca, 24 ayda faizsiz ödeme seçeneğinin daire satın alımlarında yer aldığını kaydetti.