Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nidapark Seyrantepe’ye Leed sertifikası

Tahincioğlu tarafından İstanbul, Seyrantepe’de hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesi LEED Gold sertifikasını aldı.

Tahincioğlu, emlak ve gayrimenkul sektörünün önemli sertifikalarından biri olan Leed Gold ödülüne layık görüldü.

Leed sertifikasyon sistemi, sürdürülebilir araziler, su verimliliği, enerji ve atmosfer, malzeme ve kaynaklar, yerleşim ve ulaşım, iç mekan kalitesi, inovasyon ve bölgesel öncelik kredileri gibi bütünleştirici süreci kapsayan tasarım ölçütlerini esas alır.

Nidapark Seyrantepe projesi de ABD Yeşil Bina Konseyi (USGBC) tarafından verilen Leed Gold Sertifikası’nı alarak çevreye duyarlı projelerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

2017 yılında yaşamın başladığı Nidapark Seyrantepe projesi 28 katlı iki blokta toplam 368 adet konuttan meydana geliyor. Projede yer alan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipindeki dairelerin alanları ise 79 ile 324 metrekare arasında değişiyor.

2 bin 800 metrekaresi sosyal alana ayrılan Nidapark Seyrantepe projesinde fitness salonu, plates stüdyosu, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, squash ve masa tenisi, yürüyüş parkuru, oyun parkları, çok amaçlı spor sahası, mini futbol sahası gibi alanlar yer alıyor.