Kategoriler
Proje Haberleri

Nif Erbek Konutlarının Teslimi Ne Zaman Başlayacak?

Nif Erbek projesi, Güven Erbek İnşaat’a ait olan bir projedir. Çeşitli Avrupa ülkelerinden katılımcıların da bulunduğu bir proje yarışması sonrasında, bölge için en uygun proje olarak belirlenerek hayata geçirilmiştir. Proje, tam olarak 100.000 m2 büyüklüğünde, % 85 oranında yeşil alanlar ile çevrili olan bir bölgede gerçekleştirilmektedir. Bu ise doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenler için oldukça önemli bir detaydır.

Bununla birlikte, şehir merkezine yaklaşık olarak 15 dakikalık bir mesafede bulunması, rutin hayatı sürdürmeyi kolaylaştırmaktadır. Birbirinden farklı olan 6 türde inşa edilen toplamda 72 adet villanın özellikleri, taleplere uygun çeşitliliğe sahiptir. Bundan dolayı Nif Erbek satılık daireler ise önemli fiyat farkları gösterebilir.

Market, spor salonu, açık yüzme havuzu, voleybol sahası, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkuru, fitness salonu, kafeterya,  piknik alanı, peyzaj alanı ve geniş bahçeler bulunduran bu villaların çevresi oldukça güvenlidir. Ayrıca harekete duyarlı güvenlik kameraları ve güvenlik personelleri de bulunmaktadır. Bahçe bakımı için ise bahçıvanlar tarafından gerçekleştirilecektir.

Her bir villada en az 2 özel araç için ayrılmış olan açık otopark alanları, otomatik panjur gibi özellikler de vardır. En önemlisi ise  yangın algılama sistemleridir. Bu donanım, bir yangının ortaya çıkması durumunda hayat kurtarabileceği için önemlidir.

Nif Erbek Evlerinin Büyüklükleri ne kadar?

Nif Erbek projesinde bulunan konutların büyüklükleri birbirinden farklıdır. Bununla birlikte Nif Erbek fiyat değerleri ise bu büyüklüklere bağlı olarak değişebilecektir. Konutların net büyüklükleri şöyledir:

  • A tipi villalar: 152 m2
  • B tipi villalar: 142.5 m2
  • C tipi villalar: 225.5 m2
  • D tipi villalar: 298 m2
  • Ab tipi villalar: 152 m2
  • Db tipi villalar: 460 m2

Nif Erbek Evleri Nerededir?

Nif Erbek evleri, Çiniliköy – Kemalpaşa’da bulunmaktadır. Bununla birlikte satış ofisinin numarası 0533 135 07 17’dir. Ayrıca bu bağlantıyla projenin teslim tarihi hakkında bilgi alınabilir.