Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nif Erbek villalarında yaşam

Nif Erbek 100 dönümlük arsa alanına kuruluyor. Proje alanının yüzde 85’i yeşil alanla çevrili durumda. Çiniliköy Mahallesi’nde inşa edilen proje, 72 adet bağımsız villayı içeriyor. Piknik alanı, bisiklet yolu, hobi bahçesi ve kafeterya gibi alanları bulunan projedeki her eve 2 adet açık otopark düşüyor.

Güven Erbek İnşaat’ın imzasının bulunduğu projede, özel site bahçıvanların yer alması bekleniyor. İçerisinde koşu, bisiklet ve yürüyüş yolları; tenis kortu, SPA, basketbol sahası ve çocuk oyun parkı bulunan projede; kafe, açık yüzme havuzu ve spor alanı da bulunuyor. Spor alanı açık ve kapalı olmak üzre ikiye ayrılıyor.

Kuş yuvalarına da ev sahipliği yapan proje alanı otomatik sulama sistemiyle donatılıyor. Teslimlerine 2022 yılında başlanması planlanan projedeki site alanının aydınlatmanın ise ışık kirliliği yaratmayacak seviyede olacağı belirtiliyor. Böylece proje alanından yıldızlar net bir şekilde görülebilecek.

Nif Erbek villalarında donatılar

İzmir’de inşa edilen Nif Erbek villalarında teras alanı bulunuyor. Villaların dış cephesi doğal ahşap malzemeyle kaplanıyor.

İnşasında doğal malzemeler kullanılan villaların bahçe büyüklükleri 450 metrekare ile bin 500 metrekare arasında değişiyor. Özel tasarım şöminelere sahip villalarda ısı ve ses yalıtımı bulunuyor. Soğutma sistemi de bulunan evlerde, yerden ısıtma ve hava kaynaklı ısı pompası sistemi yer alıyor.

Villaların ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilmesi bekleniyor. Nif Erbek projesindeki villalar dört farklı tipte inşa ediliyor. Her konut tipinde birer adet teras alanı ve ikişer adet balkon bulunuyor.

Projedeki villa tipleri neler?

A ve B tipindeki villalar iki katlı, C ve D tipindeki villalar ise üç katlı olarak inşa ediliyor. Villalarda çamaşır odası da bulunuyor.

A tipi villaların zemin katı net 76,6 metrekare, ilk katı net 75,4 metrekare büyüklüğe sahip. A tiplerinin toplam net büyüklüğü 152 metrekareyken açık alanı 39,5 metrekare büyüklüğünde kuruluyor.  A tipindeki villaların teras alanı 32,9 metrekare büyüklüğünde.

B tipindeki villaların zemin katı 82,8 metrekare iken ilk katı 59,7 metrekare büyüklüğünde. B tipinin toplam alanı net 142.5 metrekare, açık alanı 34,6 metrekare büyüklüğünde. B tipi villaların teras alanı 27,8 metrekare büyüklüğe sahip durumda.

Nif Erbek üç katlı villalar

C tipindeki villaların bodrum katı net 84,9 metrekare, zemin katı net 78,4 metrekare büyüklüğünde, birinci katı ise 59,7 metrekare değerinde bulunuyor. Açık alanı 34,7 metrekare olan konut tipinin toplam büyüklüğü ise net 222,5 metrekare değerine sahip durumda.

D tipindeki villaların bodrum katı net 171,6 metrekare, zemin katı net 163,3 metrekare, birinci katı 121,7 metrekare büyüklüklerinde yer alıyor. D tipindeki villaların teras alanı 39 metrekareyken toplam alanı net 456,6 metrekare. D tipinin toplam alana ek olarak 52 metrekare büyüklüğündeki açık alanı da bulunuyor.

Projenin satış ofisi nerede?

Satış Ofisi: Çiniliköy Mahallesi, Çiniliköy Yolu, Küme evleri, No: 31 Kemalpaşa/İzmir

Telefon: +90 533 135 07 17