Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Niğde Efendibey dönüşüm projesi teslim tarihi

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesinin teslim tarihi 28 Temmuz 2020’den itibaren başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir tarafından incelenen konutlar, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde önemli ziyaret

Efendibey Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında 4-5 ve 6.alanların konut teslimlerine başlandı. 28 Temmuz 2020’den itibaren anahtar teslimi yapılan projenin saha alanını Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yakından gördü.

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ve teknik personellerden bilgi alan Özdemir, projedeki son durumu detaylı bir şekilde incelemeye almıştır.

Başkan Özdemir, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ilk olarak, “Bütün hak sahiplerine hayırlı olsun” dedi. Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sona gelindiğini söyleyen Özdemir, 28 Temmuz Salı gününden itibaren anahtar teslimlerinin başlayacağını iletti. Önümüzdeki iki buçuk ay süre içerisinde toplamda 1200 dairenin hak sahiplerine teslim edilmesini hedeflediklerini dile getiren başkan, kış aylarından önce teslimlerin bitirilmesini planladıklarını ifade etti.

Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi altında hak sahibi olan kişilerin konut teslimleri ve gayrimenkul satış sözleşmesi imzalama işlemleri için Niğde Belediyesi’nin ilgili kişilere bilgi mesajı göndermesi bekleniyor.

Niğde Belediyesi Kentsel Dönüşüm Proje Bilgileri

Efendibey, Şahinali ve Şehitler Mahallesi’ne, Niğde Belediyesi tarafından 09 Temmuz 2010 itibariyle kentsel dönüşüm projeleri başlatıldı. Konut ve işyeri olarak öne çıkan dönüşümler, betonarme ve yığma cinsinde görülmektedir. Proje alanın 100 hektar olarak işaretlendiği, toplam yapı sayısının 2 bin 161’e yükseltildiği biliniyor. Bağımsız birim olarak öne çıkan 3 bin 519 alanın yanı sıra, kat adetleri 1 ila 7 arasında değişim göstermektedir.

Proje kapsamında Efendibey Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinin 6.etabının hak sahipleri belirlendi. 4.5. ve 6. Etap için yakın zamanda gerçekleştirilen kuralar, 2 Temmuz 2020 tarihinde Niğde Belediyesi’nin resmi web adresinden yayımlandı. Detaylı bilgi öğrenmek isteyenlerin nigde.bel.tr adresine girerek, duyuru ve ilanlar kısmını tıklaması gerekmektedir.

Diğer emlak haberlerine göz atmak için tıklayınız.