Kategoriler
Toki Haberleri

Niğde Efendibey Toki kura sonuçları

Niğde Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) oraklığı tarafından Niğde İli, Merkez İlçesi, Efendibey Mahallesi’nde hayata geçirilen Niğde Efendibey Toki Evleri projesinde yer alan daireler içim bugün kura çekilişi yapıldı.

Toplam 1.285 adet konutluk kentsel dönüşüm ve gelişim projesi olan Niğde Efendibey Toki Evleri projesindeki 1.285 adet daire satışa sunulmuştu. Projeye başvurular tamamlandıktan sonra kura süreci başlamış oldu.

İnşaat çalışmalarının devam ettiği 4., 5., 6. alandaki 1.285 adet dairenin hak sahibi belirleme kura çekilişi 29 Ağustos 2019 tarihinde,Saat: 10:00’da 5 Şubat Kapalı Spor Salonun’da Perşembe günü noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Niğde Efendibey Toki kura sonuçları belli olacak.

Niğde Efendibey Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura çekilişi sonucu daire sahibi olanların kura listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacak. Kura sonuçlarını web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenmek mümkün olmaktadır.

Projedeki 1.285 adet dairenin yer aldığı proje 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneğinden meydana gelmektedir. Niğde, Efendibey’de hayata geçirilen konut projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin alanları farklı büyüklüklerde tasarlandı.

Peşinat ödemeleri ise sözleşme imzalanması aşamasında vatandaşlardan tahsil ediliyor. Projedeki 2+1 ve 3+1  dairelerdeki aylık taksitler, Memur Maaş Artış Oranı‘na göre Ocak ve Temmuz aylarında yapılıyor.

Projenin kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Niğde Efendibey Toki Evleri projesindeki 1.285 adet konutun kura sonuçlarını TOKİ’nin web sitesi üzerinden Hak Sahibi Kimlik No bilgisini girerek öğrenmek mümkün.

Toki Niğde Efendibey Kura sonuçları için tıklayınız….

Tel: 444 86 54