Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Niğde Emlak Konutları yüzde 5 peşinatla

Niğde Emlak Konutları, 66 yıllık Emlak Konut GYO deneyimini sizlere sunuyor. En büyük karma projelerden biri olarak Niğde’de hayat bulan konut projesi; taksit ödemelerini 3.yıldan itibaren başlatacak. Yüzde 5 peşinat ile sahip olabileceğiniz yeni dairenizde, fiyatlar yüzde 10 indirime girdi. Hemen teslim ile anahtar sahibi olmak için hayallerini erteleme!

Niğde Emlak Konutları proje özelliği

Niğde Emlak Konutları sizlere her bir metrekaresinden keyif alabileceğiniz yaşam alanı sunuyor. Özenle tasarlanmış konut projesinde 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 daire seçenekleri sizleri beklemektedir.

Çocukların güvenle bahçede oynayabileceği oyun alanları 24 saat güvenlik gözetimi altına alınmıştır. Kapalı otopark sayesinde araçlarınızda aynı güvenceye sahip olurken, güneş panelleri ile enerji tasarrufu ön plana alındı. Led aydınlatmaların güneş ışığı gibi doğal bir ortam sağladığı konut çevresinde adeta yok yok! Kablolu TV yayınlarından, kreş seçeneklerine varıncaya dek hizmet alabileceğiniz Niğde Emlak Konutları; ayrıcalıklı yaşamınızda sizlere fitness center hizmetleri vermeye devam ediyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken konutlar; mağaza ve alışveriş merkezlerini neredeyse etrafında bulundurmaktadır.

Sauna, Türk Hamamı, oyun ve rekreasyon alanlarıyla sağlıklı yaşam tüm bünyelerde aralıksız olarak buluşuyor. Yüksek yaşam standartlarına anahtar teslimiyle birlikte sahip olmanız büyük olasılık olarak yer almaktadır.

Projede yer alan kampanya özellikleri

Niğde Emlak Konutları A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3 ve B4 üzerinden blok tiplerine hayat verdi. Çok seçenekli daire boyutları, her cebe uygun fiyatlar ile gülümsetmeye devam ediyor. Minimum 134 metrekare aralığına sahip daireler, bu boyutları 199 metrekareye kadar alıcının tercihine sundu.

En düşük fiyatın 3+1 daire üzerinden belirlendiği gözden kaçmazken, bu fiyatın 302 bin 400 TL olduğu görülmektedir. Kalabalık ailelerin yüzünü güldüren bir diğer seçenek 4+1 daireler ise; 396 bin 800 TL üzerinden satışa sunuldu. Satış bedelinin en yüksek 4+1 üzerinde görüldüğü ve bu fiyatın 456 bin 800 TL olduğu bilinmektedir.

Fiyatların peşin satış koşulu ile yapılması beklenen bağımsız bölümlerde geçerli olduğunu unutmayın. 120 ay 0,79 vade farkı ile ödeme seçeneklerinin bulunduğu projede; isteğe göre sizlere 60 ay vade farksız ödeme fırsatları sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanan konutlar üzerinde yakın zamanda yeni kampanyalar göze çarpmaktadır.

Yakın zamanda kredi destek paketleri sayesinde büyük indirime giden konut projeleri arasında Niğde Emlak Konutları sizleri bekliyor. Satış bedel fiyatının yüzde 10 indirime girdiği konut fırsatı, 3 yıl geri ödemesiz seçenekler ile yüzde 5 peşinatla alıcıya sunuldu.

Detaylı bilgi için: 444 36 55