Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Niğde Emlak Konutları’nda ödeme seçenekleri

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Niğde Emlak Konutları, 7 blok içerisinde 349 adet daireden ve 16 adet ticari alandan oluşuyor. Yüzde 70’i peyzaj alanından oluşan proje, Özbelde semtinde bulunuyor. Projenin peyzaj alanında dinlenme, spor ve çocuk oyun alanları ve süs havuzu yer alıyor. Arsa alanının büyüklüğü 25 bin 643 metrekare olan projedeki teslimler hemen yapılıyor. 

Merkezî bir konumda bulunan proje Niğde Devlet Hastanesine, şehir merkezine, özel hastaneye, otobüs terminali ve tren istasyonuna beşer dakikalık mesafede bulunuyor.  Projedeki elektrikli araçlar için şarj ünitesi de yer alıyor.

Niğde Emlak Konutları‘nda daireler

Güvenlik hizmetlerinin aralıksız hizmet verdiği Niğde Emlak Konutları projesindeki daireler; davlumbaz, ocak ve fırınıyla teslim ediliyor. Elektrik kesintisi durumunda jeneratörün bulunduğu projede yangın alarmı; ısı ve ses yalıtımı bulunuyor.

Aşağı kayabaşı Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 134,74 metrekare büyüklüğü ile 150.5 metrekare büyüklüğü arasında satışa sunuluyor. Seçkin Sokak’ta inşa edilen 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler 134,51 metrekare büyüklüğü ile 198,05 metrekare büyüklüğü arasında alıcısına teslim ediliyor. Niğde’de bulunan projedeki 3 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki daireler ise brüt 167,58 metrekare büyüklüğü ile 167,87 metrekare büyüklüğü arasında yer alıyor.

Merkezî bir konumda yükselen projedeki 4 oda ve 1 salon daireler en düşük 175,18 metrekare seçeneğini barındırırken en büyük 199,24 metrekare alanına sahip durumda. Projedeki 3 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki daireler teras alanına yer verilirken diğer konut tiplerinde en az birer adet balkon bulunuyor.

Projedeki dairelerin ödeme planları

Niğde Emlak Konutları‘ndan daire satın alanlara üç farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzde 0,79 oranla 120 ay vadede ödeme seçeneği sunulurken bu seçenekte peşinat istenmiyor. Ayrıca, 60 ay vade farksız ödeme seçeneğine de gidilebiliyor.

Bu seçenekte konut alacak vatandaştan konut fiyatının yüzde 20’si peşin olarak isteniyor. Satın alınacak dairenin tamamı peşin olarak ödendiğinde daire fiyatından yüzde 20 düşülüyor. Projedeki fiyat listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Niğde Emlak Konutları nerede?

Proje; Aşağı Kayabaşı Mahallesi, Seçkin Sokak, Özbelde – Merkez / Niğde adresinde bulunuyor. 

Telefon: 444 36 55