Kategoriler
Toki Haberleri

Niğde Merkez Efendibey Toki kura sonuçları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Niğde İli, Merkez İlçesi, Efendibey Mahallesi’nde Yatay Şehirleşmeyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Niğde Merkez Efendibey Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi başladı. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Niğde Merkez Efendibey Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi Toki’nin sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca kura sonuçları web sitemizde yer alacaktır.

Proje özellikleri neler? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Niğde İli, Merkez İlçesi, Efendibey Mahallesi’nde hayata geçirilen Niğde Merkez Efendibey 1.Etap, 2.Etap ve 3.Etapta Projesi hak sahibi belirleme kuraları bugün çekilmeye başlanmıştır. Kura çekilişi 04 Haziran 2021 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesindeki  2+1, ayrıca 3+1 tip konutların kura çekilişi gerçekleştirilecektir.

Niğde Merkez Efendibey Toki kura sonuçları

Toplam 600 adet konutun yer aldığı projedeki toplam 600 adet dairenin kura çekilişi gerçekleştiriliyor. Projede kura çekilişi yapılan dairelerin tamamı tanesi 2+1 ve tip dairelerden meydana gelmektedir. Projede yer alan dairelerin 128 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin 472 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Niğde Merkez Efendibey Toki Konutları projesinde kura çekilişi 04 Haziran 2021 tarihinde Cuma günü saat 14:00’de başlamıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılmaktadır. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan kura çekilişi için tıklayınız.

Niğde Merkez Efendibey Toki kura sonuçları

Kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. İsim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kura çekişini izlemek için tıklayınız…

Niğde İli, Merkez İlçesi, Efendibey Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.