Kategoriler
Proje Haberleri

Nil Grup farkıyla Nil Aura Eryaman hayat buluyor

Nil Aura Eryaman konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen proje Nil Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Etimesgut İlçesi Altay Mahallesi üzerindeki 5500 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmekte olup toplam 62 adet lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında 14 adet ticari birim de yer almaktadır. Nil Aura Eryaman kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ebeveyn banyosu, vestiyer, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Site içerisi ise kamera sistemi, otopark, güvenlik, kapıcı gibi niteliklere sahiptir. Aynı zamanda projede çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yürüyüş yolu ve fitness salonu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Eryaman konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler brüt 110 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Eryaman’ın yatırım değeri yüksek ileri teknolojiyle tasarlanmış konforlu proje yükselmeye devam etmektedir.

Nil Aura Eryaman konumu ve fiyatları hakkında

Nil Aura Eryaman konut projesi, Eryaman 1-2 metrosuna 3 dakikalık mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Optimum AVM’ye 5 dk, AYAŞ yoluna 1 dk ve Koçtaş’a 1 dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 110 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 829 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0537 959 09 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version