Kategoriler
Proje Haberleri

Nil Hayat Bursa oturuma hazır son daireler satışta

Bursa İli, Mustafakemalpaşa İlçesi, Barış Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Birim Mimarlık İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Nil Hayat Bursa konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Mustafakemalpaşa konut projesi Barış Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri ebeveyn banyosu, cam balkon, vestiyer gibi donanımlara sahiptir. Aynı zamanda dairelerde banyo dolabı, çamaşır ve giyinme dolabı gibi özelliklerde bulunmaktadır. Daire içleri yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmakta olup, dairelerin yapı kullanma belgesi alınmıştır.

Nil Hayat Bursa konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 120 metrekare ile 140 metrekare arasında tasarlanmıştır. Projenin inşaatı tamamlanmış olup, oturuma hazırdır. Ayrıca son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir.

Nil Hayat Bursa Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

120 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 520 bin TL,

Brüt 140 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 620 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Mustafakemalpaşa/Barış Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca proje ulaşım imkanı kolay bir merkezi konumda yer alıp pek çok noktaya yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 634 79 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…