Kategoriler
Proje Haberleri

Nilüfer Konakları Düzce şehrinde yükseliyor!

Nilüfer Konakları Düzce projesinin kapsadığı villalar satışa çıktı! 4.5 + 1 odaya sahip olan bu konutların pek çok özelliği dikkat çekmektedir. Düzce satılık villa seçeneklerine farklılık katan proje, UMT İnşaat tarafından gerçekleştirilmiştir. Villa büyüklükleri brüt 240, net 220 metrekaredir. Ayrıca bu villalar, müstakil bahçeli olduklarından dolayı sakinler için rahat ve güvenlidir. Geniş barbekü alanı ile 2 araçlık otoparktan meydana gelen bahçelerin yanı sıra yapısal özellikler de başarılı olmaktadır.

Villaların yeşil peyzaj alanlarında otomatik sulama sistemi bulunur. Düzenli olarak sulanan yeşil alanların tazeliğini korumasından dolayı site alanının görüntü güzelliği devamlı olmaktadır. Ayrıca tüm konutlar akıllı ev sistemine sahiptir. Isı yalıtımlı pencereler ve ses yalıtımlı duvarlar, daire içindeki rahatlığın sürekli olmasını sağlayan detaylardır. Bununla birlikte site alanı 7 / 24 kameralar tarafından gözetlenmektedir. Villaların çelik dış kapısı, her türlü zorlamalara karşı dirençlidir. Bununla birlikte daha başka detaylar da Nilüfer Konakları Düzce projesinin özelliklerindendir. Örneğin ithal vitrifiye ürünleri son derece kullanışlıdır. Villalarda geniş kiler bölmesi, şömine, Wi – Fi donanımı ve uydu altyapısı mevcuttur.

Bu villalar nerededir?

UMT İnşaat’ın Düzce’de hayata geçen bu villa projesi şehir merkezindedir. Proje alanı, şehir merkezinin en temiz, güzel ve konforlu mahalelerinden olan Arapçiftliği Mahallesi’ndedir. Düzce satılık villa konutlarının  fazla olduğu bir il olmaktadır. Bununla birlikte Arapçiftliği Mahallesi, villalar için en uygun mahallelerin başındadır. Şehir gürültüsünün uzağındaki bu bölge, rahat bir yaşam sürmek isteyenler için gereken tüm imkanı sunabilmektedir. Projenin hayata geçtiği 2930. Sokak yakınlarında ise Özel Su Damlası Ortaokulu, Algün Premium Konutları, Arapçiftliği Camii ve 8 No’lu Sağlık Merkezi bulunur. Ayrıca şehir merkezine bağlanan 1493. Cadde, bu villaların karşısındadır.

Nilüfer Konakları Düzce satılık villa fiyatları ne kadardır?

Nilüfer Konakları Düzce projesi, yaklaşık olarak 1.000.000 TL’den başlayan fiyat seçeneklerine sahiptir. Düzce satılık villa dairelerinden olan bu konutlar hakkında detaylı bilgi için arayınız:

  • 0554 279 05 78