Kategoriler
Proje Haberleri

Nilüfer Kükürtlü 224 satışa sunuldu

Nilüfer Proje Tasarım firması tarafından Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi’nde hayata geçirilen Nilüfer Kükürtlü 224 projesi satışa sunuldu. 5. Osmangazi Bölgesi 1. Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen projede yer alan dairelerin satışlarına başlandı. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Daire özellikleri neler? Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kükürtlü Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje tek konut bloğundan meydana geliyor. 8 katlı olarak tasarlanan projede ise toplam 21 adet konuta yer verilecek. Osmangazi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan projede yer alan konutların tamamı 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Projede iki tip 3+1 daireler yer alıyor. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 123 ve 138 metrekare, net ise 90 ve 105 metrekare olarak tasarlandı.

Projede asansör, ısı yalıtımı, kapalı otopark, uydu sistemi gibi özellikler yer alıyor. Dairelerde ise adsl, laminat parke, giyinme odası, ebeveyn banyosu, ısıcam, vestiyer gibi özellklerin yer alması planlanmaktadır.

Nilüfer Kükürtlü 224 daire fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde yer alan brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 775 bin TL’den başlıyor. Projedeki dairelerin fiyatları, konutların bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Dairelerin aidatlarının ise yaklaşık 200 TL civarında olacağı firma tarafından öngörülüyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Daire satışlarının başlatığı Nilüfer konut projesinin 2022 yılı Mart ayında tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Firma Cumhuriyet Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, A Blok 32 No: 41 A / 5 Nilüfer/ Bursa adresinde yer almaktadır.

Osmangazi konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0224 240 18 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

En yeni proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version