Kategoriler
Proje Haberleri

Ninova Life Gaziosmanpaşa’da yükseliyor

Proje İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Konut projesinde inşaat çalışmalarına başlanmıştır. Ninova İnşaat kalitesi ile hayata geçen Ninova Life projesinin konutları, İstanbul, Gaziosmanpaşa İlçesindeki en pahalı daireler arasındadır. Peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Gaziosmanpaşa konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Proje içerisinde yer alan daire tipleri 2+1 ve 3+1 olacak şekilde projelendirilmiştir. Konut oda sayıları 2 + 1 ya da 3 + 1 olan bu dairelerin banyo sayısı, türlerine göre değişmektedir. Dolayısıyla 2 + 1 odalı dairelerin birer adet banyosu mevcut olurken 3 + 1 odalı daireler çift banyoludur. Konut projesinde 83 adet dairenin dışında ayrıca 4 adet ticari üniteye de yer verilmektedir. Tüm daireler üst düzey ısı yalıtımlı olarak inşa edilmiştir. Ayrıca herhangi bir deprem riskine karşı bloğun temeli için en kaliteli yapı malzemeleri kullanılmıştır. Deprem yönetmelikleri ile beraber yalıtım yönetmelikleri de proje için dikkate alınmış durumdadır. Bundan dolayı dairelerin hem ses hem de ısı yalıtımları İstanbul standartlarının üstündedir.

Gaziosmanpaşa satılık daire seçeneklerinden olan söz konusu daireler, büyüklüklerine göre şöyle sıralanır:

  • 2 + 1 Odalı daire seçenekleri: Brüt 110 metrekare – Net 90 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daire seçenekleri: Brüt 145 metrekare – Net 120 metrekare

Ninova Life satılık daire fiyatları ne kadardır?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de fiyatlar değişmektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 840 bin TL’den başlamaktadır.

Bağlarbaşı Mahallesi satılık daireler konusunda lüks bir bölge sayılabilmektedir. Şehrin en donanımlı ve en gösterişli daireleri genel olarak bu civardadır. Ninova İnşaat’ın tek bloktan oluşan konut projesi de bu lokasyon dolayısıyla yüksek fiyatlara sahiptir. Ayrıca satışa çıkmış olan daire seçeneklerinin hepsi için kredi kullanılabilir. Dairelerin fiyatına uygun değerdeki takasla da değerlendirmeye açıktır. Bununla birlikte Ninova Life satılık daire fiyatları yaklaşık olarak şu seviyelerdedir:

  • Projede yer alan brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 + 1 daire fiyatları 840 bin TL’den başlamaktadır.
  • Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 + 1 tip daire fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Ninova Life Gaziosmanpaşa projesi Firuzağa, Keçeyolu No/138 34425 Gaziosmanpaşa / İstanbul adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise 0532 274 05 08 numarasını aramalıdır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version