Kategoriler
Proje Haberleri

Ninova Park Ovacık projesinde büyük daireler mevcut

Ninova Park Ovacık konutları satışta! Yükselen Kardeşler İnşaat tarafından gerçekleştirilen bu konut projesi, büyük daire seçenekleri dolayısıyla dikkat çekmektedir. Brüt 225 metrekare kullanım alanına sahip olan daireler net olarak 196 metrekare ölçüsündedir. Ayrıca dairelerde geniş balkonların yer alması, oda sayılarının 4.5 + 1 olarak kabul edilmesini sağlamaktadır. Bununla birlikte dairelerin 1 adet normal banyosu ve 1 adet ebeveyn banyosu vardır. Giyinme odası, 2 adet kullanışlı kiler bölmesi, yalıtımlı duvar ve pencereler öteki detaylar içindedir.

Bununla birlikte ortak kullanım detayları da konfor seviyesini gösterebilmektedir. Site içinde futbol halı sahası, basketbol sahası, yürüyüş ya da koşu için kullanılabilecek parkur, fitness salonu ve mescit vardır. Dolayısıyla konut sakinlerinin pek çok sosyal gereksinimi düşünülmüş durumdadır. Örnek daireler ise görücülerini beklemektedir.

Ninova Park Ovacık konutları nerededir? Proje konumu nasıldır?

Bu konutlar Keçiören’in Ovacık bölgesinde yükselmektedir. 794. Sokak üzerindeki proje konumu, Başkent Caddesi’ne ve çok sayıda eğitim kurumuna yakındır. Örneğin bu bölgedeki okullar arasında Osmangazi Anadolu Lisesi, Mustafa Asım Köksal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Osman Anadolu Lisesi ve Keçiören İMKB Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi mevcuttur. Bununla birlikte pek çok sağlık merkezine, eczaneye ve market şubesine ulaşmak çok kısa sürmektedir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ankara Ovacık satılık daire türleri, konumları dolayısıyla yüksek fiyatlara sahip olabilen konutlardır. Mimari kalitesi ve konum detayları iyi düzeyde olan Ninova Park Ovacık daireleri de yüksek fiyatlardadır. Krediye ve takas yöntemine uygun olan bu daireler yaklaşık olarak 850 bin TL değerindedir. Ayrıca detaylı bilgi almak için 0 532 731 87 21 numarası aranabilir.

Piyasaya çıkmış olan diğer yeni konutlar hakkında bilgi almak için BURAYA tıklayınız…