Kategoriler
Proje Haberleri

Nirvana Bahçelievler hemen teslim

Adından da anlaşılacağı gibi Nirvana İnşaat firmasının imzası ile Nirvana Bahçelievler projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Antalya iline bağlı bulunan Muratpaşa ilçesinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Tek bloktan meydana gelen proje dört katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projede bulunan konutlar beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Söz konusu olan konutlar hemen teslim durumunda olduğu için zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Nirvana Bahçelievler projesi bünyesinde 21 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Konumu itibariyle dikkat çeken proje Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde yaşama kazandırıldı. Nirvana Bahçelievler projesi isminden de anlaşılacağı gibi Bahçelievler Mahallesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Nirvana Bahçelievler projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırıldı. Projede yer alan 2+1 konutlar 127 metrekare, 4+1 konutlar ise 190 metrekare olacak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Nirvana Bahçelievler projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 4+1 konutlar ise 1 milyon 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.