Kategoriler
Proje Haberleri

Nirvana Konutları Ordu – Şahincili Mahallesi’nde satışa çıktı

Nirvana Konutları Ordu ilinde hayata geçen yeni konut projeleri arasındadır. Söz konusu projenin satılık daire seçenekleri, yaklaşık olarak Ekim 2022 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlayacaktır. Henüz inşaat çalışmaları sona ermemiş olan daireler için pek çok detaydan söz etmek mümkündür. Örneğin konutların ilk dikkat çeken özelliği depreme dayanıklı olmalarıdır. İlk etabından sonra bir etabının daha gerçekleşmesi beklenen bu proje, yalıtım özellikleri açısından da gelişmiştir. Dolayısıyla dairelerin ısı ve ses yalıtımı ile beraber su yalıtımları da mevcuttur. Hem çatı hem de temel bölümleri her türlü su baskınına karşı dayanıklı durumdadır.

Kaliteli dış cephe mantolaması ile birlikte konutların daire içi malzemeleri oldukça kalitelidir. Çelik alaşım malzeme ile üretilen sağlam dış kapılar, güzel görünümlü seramik, parke ve laminant zeminler bu detaylardandır. Ayrıca mutfak tezgahı, mutfak dolapları ve banyo hiltonları da 1. sınıf kalitede olacaktır. Daire teslimleri, tüm konutlarda internet altyapısı sağlandıktan sonra gerçekleşecektir.

Nirvana Konutları nasıl bir lokasyon üzerindedir?

Yalçın İnşaat firmasına ait olan bu konut projesi, Ordu’nun en gelişmiş ilçelerinden olan Altınordu’da hayata geçmektedir.  Yaklaşık 202 bin nüfusa sahip olan bu büyük ilçe, şehrin en gelişmiş ve en doğal alanlarındandır. En yeni projelerin merkezi olan Şahincili Mahallesi ise konutların yükseleceği mahalledir. Ayrıca site alanı, 80. Yıl Cumhuriyet Caddesi’nin 588. Sokak ile bağlanan tarafında konumlanmıştır. İl merkezinden geçmekte olan Atatürk Bulvarı’na ulaşmak için kullanılabilecek Zübeyde Hanım Caddesi bu konuma çok yakındır. 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Zübeyde Hanım Aile Sağlığı Merkezi, Vakıfbank Ortaokulu, Şehit Okan Melikoğlu Ortaokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi de aynı bölgededir.

Nirvana Konutları Ordu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Altınordu satılık daire fiyatları genel olarak 400 bin TL ile 650 bin TL arasında değişmektedir. Nirvana Konutları Ordu projesinde ise 3 + 1 odalı, brüt 140 metrekare ölçüsündeki daireler 470 bin TL fiyata sahip olmaktadır. Detaylı bilgi için 0539 518 26 30 numarası aranabilir.

Tıpkı bu proje gibi güncel olan diğer projeler için tıklayınız

Exit mobile version