Kategoriler
Proje Haberleri

Nirvana Life Kayseri satışlar başladı

Demirgüç İnşaat firması tarafından hayata geçirilen  Nirvana Life Kayseri konut projesinde daire satışlarına başladı. Peki projede kaç tip daire bulunuyor? Dairelerin fiyatları ne kadar? Projenin teslim tarihi belli oldu mu? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Satışların başladığı projede üç farklı tipte daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3+1, 3.5+1 dubleks ve 4+1 tipinde dairelerden oluşmaktadır. Peki dairelerin büyüklükleri ne kadar? Dairelerin büyüklükleri tipine göre farklılık göstermektedir. En küçük daire alanı 175 metrekaredir. En büyük daire alanı ise 198 metrekaredir.

Dairelere birer birer baktığımızda ise 3+1 dairelerin büyüklüğün 175 metrekare olduğu görülüyor. 3.5+1 dubleks tip dairelerin büyüklükleri brüt olarak 185 metrekaredir. 4+1 tipindeki konutların büyüklükleri ise 198 metrekaredir.

Nirvana Life Kayseri fiyatları ne kadar?

Demirgüç İnşaat firmasının yeni projesi olan Nirvana Life Kayseri projesinde daire satışları başladı. Peki daire fiyatları ne kadar?

Talas konut projesindeki brüt 175 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 630 bin TL’den başlamaktadır.

Dubleks olarak tasarlanan brüt 185 metrekare büyüklüğe sahip 3.5+1 tip dairelerin fiyatları 765 bin TL’den başlıyor.

Kayseri konut projesinde bulunan 4+1 şeklindeki mimari çizime sahip brüt 198 metrekare alana sahip dairelerin fiyatları ise 850 bin TL’den başlıyor.

Mevlana Mahallesi’nde yer alan konut projesi 10 bin metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde yükselecek.  Bu arsa üzerinde yer alan projede 2 konut bloğundan meydana geliyor.

Nirvana Life Kayseri teslim tarihi

Peki konut projesi ne zaman bitecek? Daire sahiplerine ne zaman dairelerine oturabilecekler? Talas konut projesinin 30 Aralık 2022 tarihinde bitirilmesi planlanmaktadır. Böylece daire sahipleri de 2023 yılının başında kendi konutlarına oturabilecekler. Projede çocuk oyun alanları, açık otopark, dinlenme alanları gibi bir çok alan yer alıyor.

Konut projesi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz 0352 224 81 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için lütfen tıklayınız.

Exit mobile version