Kategoriler
Proje Haberleri

Nirvana Yaşam Park Evleri uygun fiyatlarla Urfa’da satışa sunuldu

Nirvana Yaşam Park Evleri projesi Kadir Badıllı Emlak – İnşaat firmasının hayata geçirmekte olduğu bir konut projesidir. Projenin 2021 yılı Ekim ayı gibi tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede 3 odalı ve 4 odalı daire seçenekleri yer almaktadır. Tek banyoya sahip olan dairelerin brüt büyüklüğü 135 metrekare, net büyüklüğü ise 125 metrekaredir. Ayrıca daha farklı daire seçenekleri de mevcuttur. Cephe ve katlara göre fiyatlar değişim göstermektedir. Bununla beraber bazı dairelerde balkon mevcut olurken bazılarında mevcut değildir.

Yaşam Park projesinin konum detayları nelerdir?

Söz konusu daireler Şanlıurfa İli, Karaköprü ilçesinde yer alan Narlıkuyu Mahallesi’nde yer almaktadır. Şehrin en işlek bölgelerinden birisi olan Karaköprü, güvenliğin üst düzeyde olduğu büyük bir ilçedir. Bu ilçe yaklaşık olarak 240 bin nüfusa sahiptir. Dolayısıyla sadece Şanlıurfa’nın değil, Güneydoğu Anadolu bölgesinin de en büyük ilçeleri arasındadır.

Proje konumu Mevlana Parkı’nın yürüme mesafesindedir. Ayrıca şehrin tam merkezinden geçmekte olan Şanlıurfa – Diyarbakır Yolu’na ulaşım en fazla 5 – 10 dakika sürer. Karaköprü’nün en işlek yollarından olan Mehmet Hafız Bulvarı ise konutların karşısında sayılır. Bununla birlikte Numan Süzen Camii, Fatma Koç Camii, 1 ve 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezleri; Özel Final Lisesi, Karaköprü İlkokulu ve Ortaokulu da proje alanı ile yakın mesafededir. Dolayısıyla Şanlıurfa Karaköprü satılık daire türleri arasında Nirvana Yaşam’ın en merkezi konumlu dairelerden olduğu söylenebilmektedir.

Nirvana Yaşam Park Evleri fiyat açısından nasıl avantajlara sahiptir?

Nirvana Yaşam Park Evleri satılık daire fiyatlarının düşük sayılabilecek olduğu projelerdendir. Güvenli, sağlam ve konforlu olsalar da bu konutların fiyatı Türkiye genelinin fiyatlarına kıyasla düşüktür.

Satılık brüt 135 metrekarelik 2 + 1 tip daireler yaklaşık olarak 180 bin TL’den başlamaktadır.  3 odalı daireler 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 3 odalı 8. kat daire 250 bin TL’den satışa sunulmaktadır. Balkonsuz 4 odalı daireler 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Balkonu daireler ise 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca projede yer alan asma katlı dükkan ise 750 bin TL’den satışa sunulmaktadır. Konut kredisine uygun olmayan bu daireler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0544 536 61 25 numarasını aramalıdır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version