Kategoriler
Proje Haberleri

Nişantaşı Konutları Kuşadası lansman fiyatlarıyla satışta

Nişantaşı Konutları Kuşadası konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Kuşadası İlçesinde yükselen proje Ekmen Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kuşadası İlçesi Değirmendere Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup deniz manzaralı lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Nişantaşı Konutları Kuşadası kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri vestiyer, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi özelliklere sahiptir. Daireler akıllı ev sistemine sahip olup klima, spot aydınlatma, fiber internet gibi özelliklere de sahiptir. Site içerisi ise kamera sistemi, otopark, güvenlik, kapıcı gibi niteliklere sahiptir. Aynı zamanda projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kamelya, botanik bahçe gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Kuşadası konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler brüt 150 metrekare büyüklüğüne sahiptir. Konut projesi sizlere yüksek standartlarda bir ev sunmaktadır.

Nişantaşı Konutları Kuşadası konumu ve fiyatları hakkında

Nil Aura Eryaman konut projesi, Kuşadası, Değirmendere Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje konumu itibariyle park, market, pazar gibi noktalara yakın mesafededir. Ulaşım noktalarına yakınlığıyla da toplu taşıma sıkıntısı yoktur.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 930 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 273 03 69 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version