Kategoriler
Proje Haberleri

Nişantaşı Konutları Kuşadası üzerinde yükseliyor

Nişantaşı Konutları Kuşadası ilçesinde inşa edilen yeni konutlardandır. Bu projenin brüt 150 metrekare – net 138 metrekare büyüklüğe sahip daireleri satışa çıkmıştır. Kredi seçeneğine uygun olan bu dairelerde çift banyo bulunur. Ayrıca dairelerin akıllı ev sistemi entegrasyonu, yangın alarmı, internet ve jeneratör altyapısı da bulunmaktadır. Geniş teraslara sahip olan dairelerin konforu kadar güvenlik seviyesi de dikkat çekmektedir. Örneğin tüm daireler görüntülü diyafon sistemine sahip olduğu gibi blok girişlerinde şifreli kilit vardır. Site güvenliği ve sürekli kayıt alan kameralar ise bu konuda önemlidir.

Lansmana özel fiyatlar ile satışa çıkmış olan bu konutların uydu altyapısı ve kablo TV altyapısı dışında kaliteli dış cephe mantolaması bulunur. Dolayısıyla 4 mevsim enerji tasarrufu mümkün olabilmektedir. Bununla birlikte bitişik duvarlar tamamen ses yalıtımlı olarak inşa edilmiştir. Türkiye’nin en güzel bölgelerinden birinde, güvenli ve konforlu bir eve sahip olmak isteyenler için Nişantaşı Konutları projesi doğru bir seçenektir.

Projenin hayata geçtiği arsa nerede bulunmaktadır?

Bu proje, Aydın’ın Kuşadası’ndaki Değirmendere Mahallesi’nde hayata geçmektedir. Kiraz Sitesi, Ege – Nor Sitesi ve Florya Park Konutları ile komşu olan proje alanı Süleyman Demirel Bulvarı’na 5 dakikalık mesafede yer alır. Bununla birlikte Evliya Çelebi Anaokulu, Pakize Kamil Çağlayan Ortaokulu, Adviye – Ertuğrul Acun Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Özel Ata Ortaokulu da konutlara yakındır.

Nişantaşı Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Nişantaşı Konutları Kuşadası satılık daire fiyatlarına göre çok yüksek ya da düşük olmayan değerlere sahiptir. Brüt 150 metrekare ölçüsünde olan 3 + 1 odalı daireler yaklaşık olarak 785 bin TL değerindedir. Ayrıca bu konutlara sahip olmak için takas yöntemi de kullanıma açıktır. Daha detaylı bilgi için ulaşılması gereken numaralar şöyledir:

  • 0 532 273 03 69
  • 0 256 613 10 03