Kategoriler
Proje Haberleri

Nişantaşı Koru lüksü sağlıkla buluşturan evler sunuyor

Dap Yapı’nın ‘lüksün ötesi’ adı altında tasarladığı proje ile birlikte ilgiyi üzerine topladı. Türkiye’nin dünyaya açılan yüzü olarak sanatın ve modanın ele alındığı birçok proje gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmeye devam edilmektedir. Nişantaşı Koru olarak yapılandırılan bu yeni konsept ‘lüksün ötesi’ şeklinde tanımlanmıştır. Bu tanımlanmanın belirli sebepleri bulunmaktadır. Bunlardan birincisi şehrin merkezinde ve İstanbul’un köklü semti olan Nişantaşı’nda olmasıdır.

İkincisi eşine az rastlanır sınırlı sayıda bir proje olmasıdır. Üçüncüsü lüks tekne mantığı ile tasarlanmış ve kişiye özel olmasıdır. Dördüncüsü mimari, işçilik ve konum olarak bakıldığında kıymetli bir sanat eseri olmasıdır. Beşincisi sağlıklı ev konseptinde olmasıdır. Ayrıca bir konut projesinin sağlıklı ev olması içinde beş şartı yerine getiriyor olması gerekmektedir. Bu kriterler ise kısaca şöyle sıralanabilir. Konut blokları yüksek katlı olmamalı, gerektiğinde yürüyerek dışarıya çıkılmalıdır. Dairelerin balkon, teras veya bahçelerin olması gerekmektedir. Ormana, koruya veya bir yeşil alana yakın konumda yer almalıdır. Son olarak ise havalandırma sisteminin son derece iyi olması sağlıklı ev kriteri açısından çok önemlidir.

Şehrin merkezinde ve köklü bir semtte yer alıyor

Nişantaşı Koru projesi iki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul’un Nişantaşı ilçesinde gerçekleştirilmektedir. En prestijli semt olan Nişantaşı’nda bu projenin gerçekleşecek olması artı ola bir özelliktir. Konum olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında bu proje yer almaktadır. Ayrıca Abdi İpekçi Caddesi’ne 650 metre mesafede yer almaktadır. Proje City’s Alışveriş Merkezi’ne ise 300 metre mesafededir. Bu şekilde de tam konum olarak avantaj sağlayarak ilgi çekmektedir.

Nişantaşı Koru az ve sınırlı sayıda yapıya sahip

Bu projeye genellikle az rastlanmaktadır. Bu gibi yapılar nadir olmanın yanı sıra büyük ilgi görmektedir. 25 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerine inşa edilen proje birçok özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sadece bu arazi üzerine 160 adet seçkin kişiye ayrıcalıklı yaşam sunulacaktır. Sizlerde bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyerek ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz. Nişantaşı’na sunulan bu eşsiz proje birçok avantajı beraberinde getirmektedir. Hem konum olarak hem özellik olarak öne çıkan bu proje lüks beklentilerini oldukça fazla bir biçimde karşılar. Ayrıca bu proje hakkında alıcılara detaylı olarak anlatım mevcuttur. Sizlerde detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.

Nişantaşı Yapılan Evin Sağlıklı Ev Kriterine Girmesi

Dap yapının sizlere sunduğu bu ev sağlıklı ev olarak geçmektedir. Covid-19 sürecinde Çekmeköy’de 58 bin 300, Nişantaşı’nda 18 bin hedef kitlenin beklentilerini karşılayacak evler sizlere sunulmaktadır. Türkiye ve diğer ülkelerde popüler hale gelmiş ‘sağlıklı ev’ konsepti bu projede de kendini göstermiştir. Doğa ile iç içe olan bu proje pandemi sürecinde oldukça tercih edilen özelliklere ve konsepte sahiptir.

Bu şekilde Nişantaşı’nda gerçekleştirilen bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu şekilde tercihini Sağlıklı ev konsepti üzerine yapılandırılan bu proje için kullanabilir hakkında bütün detayları öğrenebilirsiniz. Sizlere sunulan bu proje oldukça düşünülmüştür. İlgi çeken bu projeyi güncel olarak takip edebilirsiniz.

Dap Yapı Nişantaşı Koru reklam filmi

Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version