Kategoriler
Proje Haberleri

Nitaş Aysira 4 projesinin 4 + 1 daireleri satışta!

Nitaş Aysira 4 konutları deniz manzarasına sahip olan 48 daireden oluşmaktadır. Bu dairelerin ön ve arka cephelerdeki balkonları ısıcama sahiptir. Balkonlar da tıpkı odalar gibi ısı yalıtımlı olduğundan dolayı daireler 4.5 + 1 odalı kabul edilebilir. Ayrıca jeneratör altyapısı ile fiber internet altyapısı bulunan bu dairelerin tüm kapı ve dolapları lake türündedir. Büyüklüğü 13.5 metrekare olan mutfak ile birlikte 32 metrekarelik oturma odası çok kullanışlıdır.

Tüm katlardaki dörder daire güneşi ve denizi görmektedir. Bununla birlikte yalıtımlı pencere camları 70’lik antrasit pencerelerdir. Bu pencereler, tıpkı diğer yapı malzemeleri gibi oldukça kalitelidir. Ayrıca duvarlar ses yalıtımlı olarak örülmüştür. Yaklaşık olarak 3 bin 700 metrekare yüzölçümlü proje alanının bin 500 metrekarelik kısmında ise geniş bir otopark alanı bulunmaktadır.

Nitaş Aysira 4 konutları nerededir?

Aysira 4 projesi Ordu’nun en büyük ilçelerinden olan Fatsa’da gerçekleşmiştir. Bu konutların üzerinde bulunduğu alan, sahil şeridinden geçen Samsun – Ordu Yolu’na çok yakındır. Ayrıca proje alanı oldukça sakin, güvenli ve deprem açısından düşük risklidir. Bununla birlikte Panorama Evleri, Palmiye Sitesi, Zümrüt Evler Sitesi, Rüya Kent Sitesi ve Şirinkent Sitesi gibi konutlar da aynı bölgededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır? Ödeme koşulları nelerdir?

Projenin 4 + 1 odalı dairelerinin hiçbiri krediye ya da takas usulüne uygun olmamaktadır. Banka faizlerini yüksek bulan alıcılar için ise özel ödeme planları söz konusudur. Tam 48 aya varan vade seçenekleri ile satışa çıkan bu dairelerin fiyatları 690 bin TL civarındadır. Ayrıca Nitaş Aysira 4 satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Bunun için ise 0 532 315 55 25 numarasına ulaşmak gerekir.