Kategoriler
Emlak Haberleri

Nivo Ataköy’de kampanya

Cathay Group tarafından İstanbul, Ataköy’de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesinden ev alana, araba yanında geliyor.

Cathay Group ile Türkiye’nin en büyük araç kiralama şirketi Intercity arasında yapılan anlaşma ile daire taksit ödemeleri bitene kadar ev sahiplerine araba hediye ediliyor. Eğer aracınız var ise aracınızın bedeli peşinata sayılıyor, size de borcunuz bitene kadar ihtiyacınız olan araç Intercity aracılığı ile veriliyor.

12 bin 800 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Nivo Ataköy projesi toplam 53 bin 800 metrekare inşaat alanına sahip.

Konut, ofis, mağaza ve otelden meydana gelen karma bir proje olan Nivo Ataköy projesinde toplam 400 bağımsız bölüm yer alıyor.

17 katlı iki kulenin yer aldığı Nivo Ataköy projesinde 3 bin 500 metrekare yeşil alan, 800 metrekare kapalı sosyal alan bulunuyor. Projede Türk hamamı, masaj salonu, kapalı yüzme havuzu, cafe ve restoranlar, bisiklet parkuru, çocuk parkı, fitness salonu gibi ortak alanlar yer alıyor.

Atatürk Havalimanı, E-5, TEM ve Basın Ekspres Yolu’na yakın konumda yer alan Nivo Ataköy projesi Ataköy 7-8-9-10. Kısım, E-5 Yan Yol Caddesi, No: 12 Bakırköy / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0212 244 45 45