Kategoriler
Proje Haberleri

Nivo İstanbul projesinde teslimler başlıyor

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Cathay Group imzasıyla hayata geçirilen Nivo İstanbul konut projesi, Uluslararası Leed Gold sertifikası standartlarına uygun olarak inşa ediliyor. Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında yükselen proje, 3 blok home-ofis, 2 blok konut ve cadde alışveriş merkezine ev sahipliği yapıyor. Proje yakında sahiplerine teslim edilecek.

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, projenin uluslararası derecelendirme sistemlerinin en yaygınlarından LEED Gold sertifika adayı olduğunu söyledi. Tuğsuz “Nivo İstanbul projemiz su, elektrik ve doğalgaz tüketiminin önem kazandığı günümüzde ev sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Sürdürülebilir enerji yönetimi ile yüzde 30 enerji tasarrufu sağlayan projemizi, Yeşil Bina konseptiyle tasarım aşamasından itibaren doğal kaynaklardan maksimum verim alacak şekilde planlandık. Çevre dostu özellikleriyle su ve enerji tasarrufu sağlayan projemizde çevresel sürdürülebilirlik konusunu ön planda tuttuk ve bu durum arazi seçimimizden malzeme seçimimize kadar etkili oldu” dedi.

‘Servis Rezidans’ hizmeti

Projenin 344 dairesini “Servis Rezidans” hizmeti kapsıyor. Tuğsuz “Uluslararası rezidans yönetim markası The Ascott Limited ile yaptığı 20 yıllık anlaşma ile ‘The Citadines’ markasını Türkiye’ye tanıtan ve gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nivo İstanbul projemizin 344 dairesinde ‘Citadines Nivo İstanbul’ adı altında 5 yıldızlı otel konseptinde hizmet verilecek. Güvenlik, sunulan kişisel hizmetler, uzun dönem konaklama servisi ve misafir programlarımızla ‘Servis Rezidans’ hizmetinde, konuklara evden uzakta ev hissi yaşatılırken, ev sıcaklığında otel konforu sunacağız” diye konuştu.

Projeye 7 kilometrelik mesafede 20 otel, 100 bin öğrencinin okuduğu 11 üniversite, iş merkezi ve fuar alanlarının yanı sıra İstanbul Havalimanı da bulunuyor. Açık hava konseptli bir alışveriş caddesine sahip olan proje, toplamda 223 adet ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşıya sahip olma özelliği taşıyacak.