Kategoriler
Proje Haberleri

Nizam Ceylan Prestij konutları Haziran’da teslim edilecek

Nizam Ceylan Prestij projesinin 2 + 1 odalı daireleri satışa çıktı! Yaklaşık olarak brüt 68 metrekare – net 46 metrekare ölçülerindeki tek banyolu daireler alıcılarını beklemektedir. Anahtar teslimleri 1 Haziran 2021 itibariyle başlayacak olan dairelerin fiber net altyapısı ve kombi tesisatı sağlanmış durumdadır. Ayrıca her bir dairenin sahip olacağı eşyalardan bazıları şöyledir:

  • Son model çamaşır makinesi
  • Buzdolabı
  • Televizyon
  • Ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü mutfak ankastresi
  • Yatak
  • Oturma grubu
  • Televizyon ünitesi

Bu demirbaş ürünler ile beraber daha başka donanımlardan söz etmek de mümkündür. Örneğin site alanındaki geniş yüzme havuzu, kapıcı hizmeti, güvenlik hizmeti ve otopark alanı önemli olmaktadır. Ayrıca sitenin konumu, huzurlu bir yaşam için gereken rahatlığı sağlayabilmektedir. Dolayısıyla konutlar yatırıma olduğu kadar kullanıma da uygundur.

Projenin sahibi hangi firmadır?

Bu proje, adını almış olduğu Nizam Ceylan İnşaat tarafından gerçekleştirilmiştir. Tam adı Nizam Ceylan İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi olan bu firma, Bursa’nın en çok dikkat çeken inşaat firmalarındandır. Tüm deneyimini ve çalışma azmini Prestij konutlarına ayıran Nizam Ceylan İnşaat’ın kalitesi, bu proje aracılığıyla ortaya çıkmıştır.

Nizam Ceylan Prestij konutları nerededir?

Toplamda 2 bloktan meydana gelen site alanı Bursa – Nilüfer’in meşhur Görükle Mahallesi’nde yer almaktadır. Görükle Sakarya bölgesinin Çeşme Caddesi ile Ahmet Paşa Caddesi üzerinde kalan daireler Esinti Parkı’nın yürüme mesafesindedir. Ayrıca Selvi Park, Seyhan Ekspres market, Görükle Merkez Cami, Özel Görükle Anaokulu ve Akşemseddin İlkokulu da aynı bölgededir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Nizam Ceylan Prestij satılık daire fiyatları yaklaşık olarak 310 bin TL’den başlamaktadır. Bu konutlar kredi seçeneğine ve takas uygulamasına müsaittir. Proje ile ilgilenmiş olanlar, 444 16 40 ya da 0 507 385 50 44 numarasını arayarak bilgi alabilir.

Ayrıca en güncel emlak haberleri için BURAYA tıklamanız yeterlidir.

“Nizam Ceylan Prestij konutları Haziran’da teslim edilecek” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version